Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Πέντε πράγματα που υπομένει ένας παίκτης πόκερ

Posted by Betman on 21:49


Όταν ένας παίκτης πόκερ περάσει σε ένα άλλο επίπεδο και ορισμένα αποτελέσματα κάνουν το όνομά του γνωστό, πρέπει να υπομείνει ορισμένα πράγματα εκτός απ’ όλα τα άλλα που περιλαμβάνει το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως διαφορετική αντιμετώπιση έχει κάποιος τελείως άγνωστος παίκτης και διαφορετική κάποιος αναγνωρίσιμος.

Ας δούμε πέντε πράγματα που πρέπει να υπομένει ένας παίκτης πόκερ.

Αναμονή

Αυτό δεν έχει να κάνει με την αναγνωρισιμότητα. Απλώς οι πιο έμπειροι παίκτες και κυρίως όσοι ταξιδεύουν πολύ, έχουν πολλές ώρες αναμονής μέχρι να βρουν το καλύτερο και καταλληλότερο παιχνίδι σε σχέση με τους αρχάριους που κάθονται σε οποιοδήποτε τραπέζι.

Κουτσομπολιό

Όταν ένας παίκτης πόκερ σημειώσει κάποιες επιτυχίες και το όνομά του γίνει γνωστό μέσα από το media, το κουτσομπολιό είναι κάτι που πρέπει να μην τον επηρεάσει.

Στην εποχή μας, ειδικά μέσα από τα social media, ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει αρνητικά σχόλια για το άτομό του.

Άγχος

Άγχος σε μεγάλο βαθμό έχουν όλοι οι παίκτες πόκερ αλλά κάποιος που είναι αναγνωρίσιμος έχει σε μεγαλύτερο βαθμό.

Σε ένα τραπέζι πόκερ, ξέρει πως υπάρχουν περισσότερα μάτια που τον παρακολουθούν. Ένα λάθος στο παιχνίδι θα μπορούσε αμέσως να τον βάλει στο στόχαστρο των κακοπροαίρετων.

Νεύρα

Όλοι οι παίκτες πόκερ είναι πρωτίστως άνθρωποι. Δεν είναι ρομποτ και τα συναισθήματα μπορεί να τους οδηγήσουν κάποιες φορές σε ένταση στο τραπέζι.

Για το κοινό, δεν είναι το ίδιο να βρίσει στο τραπέζι ο Ivey με το να βρίσει κάποιος άγνωστος, μιας και η περίπτωση του Ivey θα αποτελέσει είδηση σε όλο τον κόσμο.

Βαρεμάρα

Αυτή η κατηγορία, επίσης δεν έχει να κάνει με την αναγνωρισιμότητα.

Θα υπάρξουν πάρα πολλές φορές σε ένα live παιχνίδι που δεν θα μπορεί κάποιος να παίξει όλες τις παρτίδες, με αποτέλεσμα να πηγαίνει συνέχεια πάσο μη πιάνοντας φύλλο.

Στη συνέχεια μπορεί να έρθουν για παράδειγμα άσοι οι οποίοι θα σπάσουν.

Σε αυτό το σημείο, οι έμπειροι παίκτες υπομένουν την βαρεμάρα που μπορεί να οδηγήσει στα νεύρα μετά από μία μεγάλη χαμένη παρτίδα.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες