Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Συμμορία σύγχρονων “Teddy KGB” εξαρθρώθηκε στο Brooklyn των Η.Π.Α.

Posted by Betman on 15:45

Μετά από σειρά αιφνίδιων επιδρομών οι αστυνομικές αρχές του Brooklyn κατάφεραν να προχωρήσουν στη σύλληψη Ρώσων μαφιόζων οι οποίοι είχαν συγκροτήσει δίκτυο παράνομων παιχνιδιών πόκερ.

Οι εννέα άντρες που συνελήφθησαν από τους ομοσπονδιακούς πράκτορες πιστεύεται ότι είναι μέλη μιας συμμορίας που συνδέεται με μια Ρωσική ομάδα που είναι γνωστή ως “Κλέφτες του Νόμου” (Vor V Zakone).

Οι “Κλέφτες του Νόμου” είναι περιβόητοι στην Ανατολική Ευρώπη. Πρόκειται για ένα γκρουπ οργανωμένων συνδικάτων του εγκλήματος, τα μέλη των οποίων λειτουργούν κάτω από συγκεκριμένο “κώδικα τιμής”.

Συνολικά πρόκειται για μεγάλες εγκληματικές ομάδες οι οποίες αποτελούν τη λεγόμενη Ρωσική Μαφία. Με λίγα λόγια, κάθε φορά που οι αρχές υποψιάζονται ότι κάποιος συνδέεται με τους “Κλέφτες του Νόμου”, τα νέα είναι συνήθως άσχημα και αυτό δείχνει να έχει συμβεί και με τους πρόσφατα συλληφθέντες του Brooklyn.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άντρες που συνελήφθησαν κατηγορούνται ότι έχουν κερδίσει εκατομμύρια δολάρια μέσα από απάτες, εκβιασμούς, παράνομο τζόγο και διακίνηση ναρκωτικών.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι συλληφθέντες έδιναν αναφορά και έστελναν χρήματα σε αρχιμαφιόζους στη Ρωσία ενώ για να συλλέξουν τα χρέη τους χρησιμοποιούσαν απειλές και βία. Εκτός των άλλων, οι εννέα Ρώσοι ήταν υπεύθυνοι ενός “άντρου” του παράνομου πόκερ, στο οποίο οι αναφορές κάνουν λόγο για παίκτες που πόνταραν μέχρι και $150.000 σε κάθε παρτίδα.

Το παράνομο πόκερ ανθεί στην περιοχή της Νέας Υόρκης καθώς οι νόμοι της πολιτείας δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή νόμιμων παιχνιδιών. Παρότι τις περισσότερες φορές οι διοργανωτές είναι φιλήσυχοι πολίτες που προσφέρουν απλά παιχνίδι στους ενδιαφερόμενους, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα παιχνίδια που διοργανώνει η οργάνωση “Κλέφτες του Νόμου” φέρονται να περιλαμβάνουν και πολλές ακόμα παράνομες δραστηριότητες όπως ξέπλυμα χρημάτων και ναρκωτικά.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες