Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Αποτίμηση στοιχηματικών εταιριών

Posted by Betman on 15:27

Η νίκη του Ντόλαντ Τραμπ στις πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη παγκοσμίως, αλλά μεγαλύτερη έκπληξη από όλους προκάλεσε στις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες περιέγραψαν την επικράτηση του 45ου προέδρου πλέον της Αμερικής, ως «η μεγαλύτερη έκπληξη που έχει συμβεί στην ιστορία των στοιχημάτων στη πολιτική». Οι εκλογές αυτές «έσπασαν» κάθε ρεκόρ τζιραρίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τα συνολικά στοιχήματα που τοποθετήθηκαν, ξεπέρασαν τα 220 εκ. ευρώ.

Οι απώλειες για κάποιους bookmakers ήταν σημαντικές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι των μεγάλων στοιχηματικών εταιριών, μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι αυτό της Paddy Power, η οποία στις 19 Οκτωβρίου χαρακτήρισε ως κερδισμένα 6,000 δελτία που είχαν τοποθετηθεί στη νίκη της Χίλαρι Κλίντον και πλήρωσε πάνω από 1 εκ. ευρώ. Οι προβλέψεις της έπεσαν έξω όμως και έπειτα από τη νίκη του Trump, αναγκάστηκε να πληρώσει επιπλέον 4,5 εκ. δολάρια σε στοιχήματα υπέρ της νίκης του 70χρονου υποψηφίου με τους Ρεπουμπλικάνους. «Κάναμε τις προβλέψεις μας, αλλά πέσαμε έξω», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ιρλανδικής εταιρίας Féilim Mac An lomaire.

Η William Hill ανακοίνωσε ότι δέχθηκε πονταρίσματα – ρεκόρ στις Εκλογές ΗΠΑ 2016 που έφτασαν τα 4εκ. ευρώ, δίχως πάντως να αναφέρει αν υπήρξαν κέρδη ή απώλειες από αυτές τις εκλογές. «Οι εκλογές αυτές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και δείχνουν πλέον ότι το στοίχημα στη πολιτική είναι πολύ δημοφιλές», τα λόγια του εκπροσώπου της εταιρίας, Graham Sharpe.

Από την πλευρά της η Betway, δήλωσε μέσω του εκπρόσωπου της Alan Alger «οι αποδόσεις μας ήταν συνυφασμένες με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων και τα μεγαλύτερα πονταρίσματα πήγαν στη Χίλαρι. Ωστόσο όσοι πήγαν κόντρα στο ρεύμα και έπαιξαν νίκη του Τραμπ, πληρώθηκαν αδρά».

Τα στοιχήματα που δέχθηκε η Ladbrokes για τις Εκλογές ΗΠΑ 2016, ήταν πολύ μεγάλα και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε αντίστοιχο «στοίχημα πολιτική». Το 75% των στοιχημάτων που δέχθηκε η εταιρία, αφορούσαν τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά το 80% του τζιραρίσματος αφορούσε τη Χίλαρι Κλίντον. «Ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο μη αθλητικό γεγονός που έχει συμβεί μέχρι στιγμής», τα λόγια της εκπροσώπου της εταιρίας, Jessica Bridge.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες