Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πως να εντοπίσετε ένα bot στο τραπέζι σας

Posted by Betman on 08:54

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για πολλές καταγγελίες που έχουν γίνει από παίκτες σε μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες πόκερ για ύποπτους λογαριασμούς οι οποίοι ενδεχομένως να είναι bots.

Η PokerStars, μάλιστα, πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να πάρει μέτρα εναντίον των bots.

Πως μπορεί όμως, ένας απλός παίκτης να εντοπίσει ένα bot στο τραπέζι του;

Φανταστείτε να κάθεστε σε ένα τραπέζι cash game και στην προσπάθειά σας να αυξήσετε το bankroll σας να βλέπετε κάτι ύποπτο να συμβαίνει με έναν από τους παίκτες του τραπεζιού.

Οι κινήσεις του είναι τόσο στάνταρ και αυτοματοποιημένες που σας κινεί την υποψία και προσπαθείτε να μιλήσετε μαζί του γράφοντας στο chat κάτι του στυλ “nh”.

Δεν λαμβάνετε καμία απάντηση με αποτέλεσμα να ενημερώσετε όλο το τραπέζι για τις υποψίες σας οι οποίοι εντοπίζουν επίσης ότι τα πονταρίσματά του και οι αυξήσεις του είναι στάνταρ.

Είναι bot;

Η αλήθεια είναι πως παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν τα online poker rooms για την καταπολέμηση των bots, αυτά υπάρχουν και είναι πολύ πιθανό να έχετε συναντήσει κι εσείς κάποιο στο τραπέζι σας.

Απλώς θα πρέπει να είστε λογικοί και να μην νομίζετε πως οποιοδήποτε παίκτης δεν απαντάει στο chat είναι bot.

Αν, όμως, συναντήσετε κάποιον με τα αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά στο ποντάρισμά του και να μην απαντάει ποτέ στο chat θα πρέπει να κάνετε έναν έλεγχο για να δείτε αν οι υποψίες σας έχουν βάση.

Αναζητήστε και δείτε σε πόσα τραπέζια παίζει ταυτόχρονα. Σίγουρα, αν δείτε ότι παίζει σε πολλά τραπέζια και πάλι αυτό δεν αποτελεί απόδειξη ότι είναι bot αλλά αν κάνετε τον ίδιο έλεγχο 24 ώρες μετά και τον δείτε να παίζει με τον ίδιο ρυθμό σε πολλά τραπέζια χωρίς να έχει αποχωρήσει, τότε οι υποψίες σας έχουν κάποια βάση και θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε με το support για να κάνουν κάποια έρευνα.

Να έχετε επίσης στο νου σας πως τα bots δεν κερδίζουν πάντα. Παρόλο που είναι προγράμματα δεν υπάρχει 100% εγγύηση ότι θα αποφέρουν κέρδος.

Μάλιστα, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κερδίσουν τα bots εντοπίζοντας την ρουτίνα τους και τα patterns τους και ο λόγος είναι ότι οι κινήσεις των bots είναι υπολογισμένες και για τους εξαιρετικούς παίκτες τα χέρια τους μπορούν να «διαβαστούν».

Τέλος, να θυμάστε ότι και οι άνθρωποι παίζουν πολλές φορές αυτοματοποιημένα όπως τα bots.
Μια session πολλών ωρών σε πολλά τραπέζια ταυτοχρόνως μπορεί να κάνουν και τις κινήσεις των καλύτερων παικτών να δείχνουν συνηθισμένες.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες