Φιλική Ιστοσελίδα

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τρεις καινοτομίες στο πόκερ που απέτυχαν

Posted by Betman on 08:57

Το πόκερ είναι ένα παιχνίδι που έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Για τον λόγο αυτό, πολλοί προσπάθησαν να εισάγουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι και να παρουσιάσουν καινοτομίες οι οποίες θα έφερναν ένα καινούριο ενδιαφέρον και είχαν ως στόχο να προσελκύσουν νέους παίκτες στο πόκερ.

Σε νέο του άρθρο ο James Guill αναφέρει τρεις από αυτές τις καινοτομίες, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και είχαν ιδιαίτερα μικρή διάρκεια ζωής. Όπως θα δείτε, οι καινοτομίες αυτές είχαν αρκετό ενδιαφέρον όμως αποδείχτηκαν μη εφαρμόσιμες προς το παρόν. Μία από αυτές, πάντως, είναι έτοιμη να δοκιμαστεί ξανά πολύ σύντομα.

- Professional Poker Leagues

Μία καινοτομία η οποία έμεινε μόνο στα χαρτιά ήταν τα professional poker leagues. Οι πρώτες δύο προσπάθειες για τα leagues έπαιξαν για μία σεζόν αλλά δεν συνεχίστηκαν. Στο μακρινό 2004, το Professional Poker Tour ξεκίνησε στο World Poker Tour και χαρακτηρίστηκε ως το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα πόκερ.

Η πρώτη σεζόν περιλάμβανε πέντε events με κορυφαία έπαθλα ύψους $225.000. Οι επαγγελματίες που συμμετείχαν έλαβαν συγκεκριμένη πρόσκληση και είχαν ήδη στο παλμαρέ τους σπουδαίες επιτυχίες. Παρότι οι αρχικές προσδοκίες ήταν μεγάλες και τα events καλύφτηκαν τηλεοπτικά, το πρώτο έτος της διοργάνωσης ήταν και το τελευταίο της.

Ακόμα χειρότερα κινήθηκε το Epic Poker League που ξεκίνησε το 2011. Μεγάλοι παίκτες κλήθηκαν να συμμετάσχουν όμως η Μαύρη Παρασκευή που προηγήθηκε στο online πόκερ είχε αρνητικό αντίκτυπο, με αποτέλεσμα το Epic Poker League να μην ολοκληρώσει καν την πρώτη του σεζόν λόγω χρεοκοπίας.

Η τρίτη φορά θα είναι και η φαρμακερή; Μένει να δούμε πως θα τα πάει ο Alexander Dreyfus και το Global Poker League που θα ξεκινήσει τον επόμενο Απρίλιο. Αυτή είναι η προσπάθεια του υπεύθυνου του Global Poker Index να δώσει αθλητικό χαρακτήρα στο παιχνίδι του πόκερ.

- Ασφάλεια στο bubble

Έχει συμβεί σε όλους μας. Είμαστε κοντά στο bubble σε ένα τουρνουά με μέσο ή κάτω από το μέσο stack. Παίρνουμε Άσσους και ένα μεγαλύτερο stack παίζει all-in πριν από εμάς.

Πηγαίνετε πάσο τους Άσσους σας εδώ ώστε να εξασφαλίσετε μια θέση στις πληρωμές ή κάνετε το call και παίζετε για τη νίκη; Οι περισσότεροι από εμάς θα κάναμε το call. Ο αντίπαλός σας δείχνει ένα ζεύγος δεκάρια και είστε σε εξαιρετική θέση για να διπλασιάσετε. Μέχρι το φλοπ, τουλάχιστον, όπου πέφτει ένα δεκάρι και αποκλείεστε τελικά από το τουρνουά.

Το 2011 αρκετές εταιρείες σκέφτηκαν την ιδέα της Ασφάλειας του Bubble. Αν το τουρνουά στο οποίο παίζατε είχε ασφαλιστεί από τις εταιρείες αυτές, θα παίρνατε πίσω το buy-in σας αν γνωρίζατε τον αποκλεισμό εντός 20 θέσεων γύρω από το bubble.

Η πρωτοβουλία αυτή είχε αρχικά μεγάλη ανταπόκριση από τους παίκτες που έψαχναν τρόπους να μειώσουν τη διακύμανση. Παρόλα αυτά, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες που πρόσφεραν τη συγκεκριμένη καινοτομία Bubble Protection και Beat the Bubble, έπαψαν να ενδιαφέρουν το κοινό μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Παρόμοια κατάληξη είχε και η εταιρεία InsuredPlay, η οποία προσέφερε ασφάλεια απέναντι σε bad beats για online τουρνουά πόκερ και cash games. Μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κλείνει – πιθανώς λόγω έλλειψης κέρδους.

- Τουρνουά Double Bubble

Μία καινοτομία που έφερε η PokerStars το 2015 στον κόσμο του live πόκερ. Τα τουρνουά Double Bubble είχαν ιδιαίτερη δομή επάθλων καθώς μόλις είχε αποκλειστεί το 50% του field, τότε το 50% του συνολικού prize pool θα δινόταν στους εναπομείναντες παίκτες, ενώ το υπόλοιπο 50% θα μοιραζόταν εκ νέου στο top 8% του field.

Το περσινό PCA περιλάμβανε δύο τέτοια events με buy-ins $2.200 και $1.100. Η ανταπόκριση στα events αυτά ήταν χαρακτηριστική: δεν ασχολήθηκε σχεδόν κανείς.

Το πρώτο event συγκέντρωσε 49 συμμετοχές μόλις με 25 παίκτες να μπαίνουν στα έπαθλα αλλά μόλις 22 από αυτούς να παίρνουν πίσω το αρχικό τους buy-in. To $1.100 event τα πήγε ακόμα χειρότερα καθώς μόλις 32 παίκτες συμμετείχαν στο τουρνουά με 16 παίκτες από αυτούς να μπαίνουν τελικά στα έπαθλα αλλά μόνο ο πρώτος κατάφερε να κερδίσει περισσότερα χρήματα από αυτά που επένδυσε.

Λόγω της παταγώδους αποτυχίας των συγκεκριμένων events η PokerStars αποφάσισε να τα αποσύρει άμεσα. Ένα παρόμοιο event πραγματοποιήθηκε και στο περσινό WSOP, όμως αναμένεται να μην επαναληφθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες