Φιλική Ιστοσελίδα

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Οι τρεις συμβουλές που δεν θα σας δώσουν ποτέ οι επαγγελματίες

Posted by Betman on 08:53

Πολλοί κερδοφόροι παίκτες και γνωστοί επαγγελματίες συνηθίζουν να δίνουν ανά τακτά διαστήματα τα προσωπικά τους tips στους νέους παίκτες. Συμβουλές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει το παιχνίδι του.

Παρόλα αυτά, οι επαγγελματίες οφείλουν να κρατήσουν κάποια μυστικά και για τον εαυτό τους ώστε να διατηρήσουν αρκετό πλεονέκτημα στα τραπέζια. Ποια, όμως, είναι τα tips που κανένας επαγγελματίας δεν θα μοιραζόταν ποτέ μαζί σας; Σε άρθρο του o James Guill αναφέρει ποιες πληροφορίες δεν θα μάθετε ποτέ από έναν καλό παίκτη, οι οποίες όμως είναι αληθινές στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

- Όσο χειρότερα παίζουν οι αντίπαλοι, τόσο χειρότερα παίζουν οι ίδιοι.

Παρότι φαίνεται οξύμωρο, η αλήθεια είναι ότι οι επαγγελματίες παίζουν όσο καλά ή όσο άσχημα παίζουν και οι αντίπαλοί τους. Αν βρίσκεστε σε τραπέζι όπου οι επαγγελματίες φαίνεται να κάνουν “φτηνά” call και πολλά raise με αδύναμα φύλλα, ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε το παιχνίδι σας.

Οι ικανοί παίκτες θα εκμεταλλευτούν οτιδήποτε τους επιτρέψει το τραπέζι. Αν οι υπόλοιποι παίκτες δεν αντιστέκονται, τότε εκείνοι θα παίξουν πολλούς συνδυασμούς και θα κάνουν κινήσεις που δεν έχουν νόημα για όσους έχουν “μελετήσει” το παιχνίδι.

Θέλετε να σταματήσετε τους επαγγελματίες να κάνουν τρελές κινήσεις; Κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να τιμωρήσετε το “κακό” τους παιχνίδι και να τους υποχρεώσετε να το σφίξουν περισσότερο.

- Μην πιστεύετε έναν επαγγελματία που λέει ότι δεν παίζει το “σερί” του.

Ανάλογα με το σε ποιον απευθύνεστε, θα λάβετε διαφορετικές απόψεις για το αν θα πρέπει να παίζετε το σερί σας ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι οι επαγγελματίες παίζουν πράγματι το σερί τους ή συγκεκριμένα μοτίβα που εντοπίζουν σε ένα παιχνίδι, ειδικά αν είναι οι καλύτεροι παίκτες στο τραπέζι.

Το σερί δεν χρειάζεται εξήγηση. Αν έχετε κερδίσει μερικές μεγάλες παρτίδες και θεωρείτε ότι είστε σε φόρμα, εξακολουθείτε να παίζετε μέχρι να αλλάξει η κατάσταση. Παρόλα αυτά, δεν πιστεύουν όλοι πως οι επαγγελματίες παίζουν συχνότερα όταν αρχίζουν και αναπτύσσονται συγκεκριμένα μοτίβα.

Για παράδειγμα, αν κάποιος επισημάνει ότι ένα 7άρι έχει πέσει σε τέσσερα συνεχόμενα φλοπ, μπορεί να δείτε έναν επαγγελματία να κάνει float με συνδυασμό που περιέχει 7άρι έχοντας την ελπίδα ότι το μοτίβο θα συνεχιστεί. Αν επιπλέον συμμετέχετε σε ένα ποτ με κάποιον που έχει επίσης εντοπίσει το ίδιο μοτίβο, αν το εν λόγω φύλλο ξαναπέσει μπορείτε να κερδίσετε την παρτίδα με κάποιο ποντάρισμα, ανεξάρτητα αν το έχετε πάνω σας ή όχι.

- Παίζουν σε χαμηλότερα stakes από αυτά που πραγματικά μπορούν.

Αν ρωτήσετε έναν επαγγελματία σε τι όρια παίζει, θα σας απαντήσει ότι ασχολείται με τα υψηλότερα όρια που μπορεί να παίξει άνετα χωρίς να χρεοκοπήσει. Παρόλα αυτά, αν παρατηρήσετε τι πραγματικά παίζουν σε τακτική βάση, θα διαπιστώσετε ότι συνήθως παίζουν σε 1-2 φορές χαμηλότερα όρια από εκείνα που μπορούν.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει να κάνει με το ωριαίο κέρδος. Τι σας φαίνεται καλύτερο; Να παίζετε σε τρία τραπέζια $10/$20 και να κερδίζετε $150 την ώρα ή να παίζετε σε τρία τραπέζια $5/$10 με κέρδος $250 ανά ώρα; Είναι ξεκάθαρο ότι το μεγαλύτερο ωριαίο κέρδος είναι πιο ελκυστικό.

Παρότι είναι αλήθεια ότι ο εγωισμός κάποιων θα τους εμποδίσει από το να παίξουν οτιδήποτε υποδεέστερο των ικανοτήτων τους, οι επαγγελματίες που κοιτούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους θα παίξουν μερικά επίπεδα πιο χαμηλά απέναντι σε πιο αδύναμους παίκτες και στο τέλος θα έχουν κερδίσει περισσότερα χρήματα.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες