Φιλική Ιστοσελίδα

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οι δέκα λόγοι που το πόκερ σας βοηθάει στις επενδύσεις – Μέρος Α’

Posted by Betman on 16:30

Σε πρόσφατο άρθρο του στην ιστοσελίδα www.newsmax.com ο Lance Roberts αναλύει τους λόγους για τους οποίους οι ικανότητες στο πόκερ μπορούν να σας βοηθήσουν στον κόσμο των επενδύσεων και των επιχειρήσεων.

Στο άρθρο του ο Roberts εξηγεί γιατί οι καλοί παίκτες πόκερ μπορούν να εξελιχθούν σε επιτυχημένους επενδυτές και περιγράφει πως οι αποφάσεις στο ίδιο το παιχνίδι μπορούν να ταυτιστούν με τις επενδυτικές επιλογές στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Διαβάστε σήμερα το πρώτο μέρος του άρθρου με τους δέκα λόγους για τους οποίους το πόκερ μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε επιτυχημένοι επενδυτές:

1. Επιβάλλεται να έχεις πλεονέκτημα.

Όπως είχε πει κάποτε και ο Peter Lynch: “Επένδυση χωρίς έρευνα είναι σαν να παίζεις stud πόκερ χωρίς να βλέπεις τα φύλλα.” Έχει απόλυτο δίκιο. Υπάρχει μια προφανής διαφορά μεταξύ του τρόπου που λειτουργούν οι επιτυχημένοι παίκτες πόκερ σε σχέση με τους λιγότερο έμπειρους και περισσότερο συναισθηματικούς παίκτες.

Οι οικονομικές αγορές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα τεράστιο τραπέζι πόκερ όπου ο στόχος σας είναι να εκμεταλλευτείτε εκείνους που επιτρέπουν στα συναισθήματα τους να καθοδηγούν τις αποφάσεις τους και αυτούς που “ποντάρουν αδέξια” βάσει της ελπίδας και της διαίσθησης.

2. Γίνετε ειδήμονες σε περισσότερους από έναν τομείς.

Η διαφορά μεταξύ του να κερδίζεις συστηματικά και του να κερδίζεις περιστασιακά στις αγορές έγκειται στο κατά πόσο μπορείς να προσαρμοστείς στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον τους. Δεν υπάρχει κανένα επενδυτικό στυλ που να είναι το καλύτερο κάθε χρόνο – και αυτός είναι ο λόγος που όσοι κυνηγούν τις ίδιες ευκαιρίες με την προηγούμενη χρονιά είναι σε γενικές γραμμές οι λιγότερο επιτυχημένοι επενδυτές μετά από 10 ή 20 χρόνια.

Η ευελιξία είναι το σημαντικότερο κομμάτι της μακροπρόθεσμης επιτυχίας και οι επενδυτές που αδυνατούν να προσαρμοστούν θα βρεθούν υπό εξαφάνιση – όπως οι δεινόσαυροι. Μια σωστή μεθοδολογία που προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες αγορές θα σας ξεχωρίσει από τους αδύναμους παίκτες και θα σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε τα λάθη τους.

3. Καταλάβετε γιατί οι υπόλοιποι ποντάρουν εναντίον σας.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορούμε να συμπεράνουμε αν η τιμή μιας μετοχής θα πέσει ή θα ανέβει, όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Στην πραγματικότητα, είμαστε πιο κοντά στο να μη ξέρουμε τίποτα παρά στο να γνωρίζουμε τα πάντα.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι αυτό που ΕΙΝΑΙ και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε ένα πλάνο βάσει αυτού που ΕΙΝΑΙ και που θα μας προστατέψει από αυτό που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.’

Η διαχείριση των πραγμάτων που δεν γνωρίζουμε είναι το δυσκολότερο κομμάτι στις επενδύσεις. Κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε μετοχές, κάποιος άλλος τις πουλά. Γιατί, όμως, τις πουλά; Τι γνωρίζει που εσείς δεν ξέρετε;

Στο πόκερ μπορεί να κρατάτε Άσσους και να πιστέψετε ότι ήρθε η ώρα να παίξετε all-in. Παρόλα αυτά, ο παίκτης απέναντί σας συνεχίζει να “μπαίνει” στα πονταρίσματά σας. Στο πόκερ, αυτό λέγεται “check” – στις επενδύσεις, ονομάζεται “hedge”. Και οι δύο όμως είναι τρόποι διαχείρισης ρίσκου και των πραγμάτων εκείνων που δεν μπορείτε να γνωρίζετε.

Μην υποθέτετε ότι είστε ο εξυπνότερος στο τραπέζι. Όταν μια επένδυση ταιριάζει με τους στόχους σας, να είστε πρόθυμοι να διεκδικήσετε το κέρδος. Όταν τα πράγματα αρχίζουν να μην εξελίσσονται όπως περιμένετε, περιορίστε το ρίσκο.

4. Όταν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας, κερδίστε όσο περισσότερα μπορείτε.

Στο Texas Hold’em όταν σας μοιραστεί το σωστό χέρι μπορείτε να μπείτε all-in και να ποντάρετε τα πάντα. Το ρίσκο, ασφαλώς, είναι ότι αν κάποιος παίκτης σας κάνει call και χάσετε τότε θα έχετε χρεοκοπήσει.

Στις επενδύσεις όταν όλοι οι παράγοντες είναι με το μέρος σας όπως υπερβολικός αριθμός πωλήσεων, φόβος και πανικός από τους επενδυτές, μεγάλες εκπτώσεις στις αξιολογήσεις κ.τ.λ., τότε ήρθε η ώρα να επενδύσετε πολύ πιο δυνατά καθώς το ρίσκο της ήττας αντισταθμίζεται από το “χέρι” που κρατάτε.

Το μεγαλύτερο λάθος που οι επενδυτές κάνουν επανειλημμένως είναι να συνεχίζουν να βρίσκονται “all-in” με κάθε χέρι, ανεξάρτητα των συνθηκών της αγοράς. Το ρίσκο σας λέει πόσα χρήματα θα χάσετε όχι ΑΝ αλλά ΟΤΑΝ κάνετε λάθος.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες