Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Οι δέκα λόγοι που το πόκερ σας βοηθάει στις επενδύσεις – Μέρος Β’

Posted by Betman on 12:27

Σε πρόσφατο άρθρο του στην ιστοσελίδα www.newsmax.com ο Lance Roberts αναλύει τους λόγους για τους οποίους οι ικανότητες στο πόκερ μπορούν να σας βοηθήσουν στον κόσμο των επενδύσεων και των επιχειρήσεων.

Στο άρθρο του ο Roberts εξηγεί γιατί οι καλοί παίκτες πόκερ μπορούν να εξελιχθούν σε επιτυχημένους επενδυτές και περιγράφει πως οι αποφάσεις στο ίδιο το παιχνίδι μπορούν να ταυτιστούν με τις επενδυτικές επιλογές στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Διαβάστε σήμερα το δεύτερο μέρος του άρθρου με τους δέκα λόγους για τους οποίους το πόκερ μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε επιτυχημένοι επενδυτές:

5. Συχνά το να πασάρεις είναι κερδοφόρο και 6. Να ξέρεις πότε να τα παρατήσεις και να εξαργυρώσεις τις μάρκες σου.

Ο Kenny Rogers το περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο: “Αν θες να παίξεις το παιχνίδι φίλε, πρέπει να μάθεις να παίζεις σωστά. Να ξέρεις πότε να τα κρατάς και πότε να τα πετάς.”

Να ξέρεις πότε να φεύγεις, πότε να τρέχεις. Ποτέ μη μετράς τα χρήματα που έχεις στο τραπέζι – υπάρχει πολύς χρόνος να το κάνεις αφού τελειώσει το μοίρασμα. Όλοι οι τζογαδόροι γνωρίζουν το μυστικό της επιβίωσης: Ξέρουν τι να πετάξουν και τι να κρατήσουν.

Αυτό είναι και το δυσκολότερο πράγμα για όλους. Το να ξεφορτωθείτε τα άσχημα φύλλα σας (χαμένες θέσεις) και να τα αντικαταστήσετε με καλύτερα είναι σημαντικό αλλά όχι αρκετό. Υπάρχουν στιγμές που τα πάντα είναι εναντίον σας και ήρθε η ώρα να φύγετε από το τραπέζι.

Η διαχείριση του προσωπικού σας ρίσκου είναι κομβική για τη μακροχρόνια επιτυχία σας. Οι περισσότεροι επενδυτές καταλήγουν να πράττουν το εντελώς αντίθετο με αυτό που πρέπει λόγω συναισθηματικών προκαταλήψεων. Πουλούν όταν θα έπρεπε να αγοράζουν, διπλασιάζουν σε χαμένες θέσεις, πουλούν κερδισμένες θέσεις πολύ σύντομα και αρνούνται να παραδεχτούν το λάθος τους.

7. Μάθετε τα ατού και τις αδυναμίες σας και 8. Κάντε διάλειμμα όταν δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως σε μία εργασία.

Θα υπάρχουν πάντα πράγματα στη ζωή σας στα οποία είστε καλοί και άλλα τα οποία καλό θα ήταν να πληρώσετε κάποιον άλλον να τα κάνει. Πολλοί επενδυτές πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα χρήματά τους οι ίδιοι, όμως πολλές φορές αυτή η αντίληψη είναι σα να πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος παίκτης σε ένα τραπέζι πόκερ και όλα τα φύλλα μοιράζονται ανοικτά γιατί η αγορά δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι.

Κι εγώ θα ήθελα να ήμουν γραφίστας αλλά δεν είναι πολύ πιθανό να μπορέσω ποτέ να το κάνω. Το ότι τα συναισθήματά μου λένε ότι θέλω να γίνω καλλιτέχνης δεν σημαίνει ότι θα είμαι καλός σε αυτό. Επομένως, προς το παρόν, θα το αφήσω σε άλλους που έχουν και κάποια κλίση.

Τα συναισθήματα μας προκαλούν να δίνουμε σημασία σε πράγματα που επηρεάζουν ελάχιστα το αποτέλεσμα μίας συναλλαγής. Τα συναισθήματα έχουν την τάση να καταργούν τη λογική σκέψη και οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις.’

Αν δεν είστε καλοί στη διαχείριση, σε βάθος χρόνου θα χάσετε χρήματα – κάτι που συμβαίνει στο 80% περίπου των επενδυτών. Είναι προτιμότερο να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να προσεγγίσετε την εργασία σας με τρόπο που να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Ένας επαγγελματίας μπορεί να καταλάβει σε μια στιγμή αν στο τραπέζι που κάθεται είναι ώρα να τα κρατήσει ή να τα πετάξει – εσείς δεν μπορείτε;

9. Έχετε υπομονή

Η υπομονή είναι δύσκολη. Οι περισσότεροι επενδυτές θέλουν άμεση ικανοποίηση μόλις πραγματοποιήσουν κάποια επένδυση. Δυστυχώς, οι πραγματικές επενδύσεις χρειάζονται χρόνια για να παράξουν αποτελέσματα – ίσως και δεκαετίες. Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι, όπως και με το πόκερ, δεν μπορείτε να κερδίσετε όλες τις παρτίδες και θα έρθουν στιγμές που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για εσάς.

Δεν υπάρχει κανένα είδος επενδυτικής πειθαρχίας που να λειτουργεί πάντα. Όμως, το να μένετε πιστοί, πειθαρχημένοι και υπομονετικοί (εφ’όσον το αρχικό σας πλάνο είναι ορθό) θα οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη επιτυχία.

10. Προσδιορίστε το κίνητρό σας για το παιχνίδι.

Γιατί προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα χρήματά σας; Σας αρέσει; Είναι το σύνδρομο της αδρεναλίνης που προσφέρει το “κυνήγι” και η ήττα; Ή μήπως πιστεύετε ότι αυτό είναι που είστε προορισμένοι να κάνετε;

Αυτές είναι μερικές λογικές ερωτήσεις, τις οποίες πιθανότατα δεν έχετε κάνει ποτέ στον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, η πραγματική ερώτηση που πρέπει να κάνετε είναι: “Είμαι επιτυχημένος στη διαχείριση του μέλλοντος της οικογένειας και της απόσυρσης μου;”

Για έναν πραγματικό παίκτη, τα τυχερά παιχνίδια είναι μόνο ένα συγκεκριμένο κομμάτι από όλα όσα συμβαίνουν σε ένα καζίνο. Οι τζογαδόροι (ή οι μέσοι επενδυτές) είναι άνθρωποι που είτε δεν ξέρουν τι κάνουν είτε τους αρέσει να ποντάρουν ενάντια στις πιθανότητες.

Οι καλοί παίκτες πόκερ (και οι καλοί σύμβουλοι επενδύσεων) αναζητούν το value. Χρησιμοποιούν πλεονεκτήματα. Ψάχνουν για μικρές αλήθειες και ελπίζουν ότι οι άλλοι δεν θα τις προσέξουν. Διαχειρίζονται το ρίσκο και αναμένουν ανταμοιβή όταν παίζουν καλά. Τους αρέσει η γνώση και το άθλημα. Να αποκαλείτε τους ανθρώπους αυτούς μάστορες – όχι τζογαδόρους.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες