Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Διαμάχη ΟΠΑΠ, Ιntralot και RGA

Posted by Betman on 07:30

Oι δύο πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις που αποφάνθηκαν υπέρ του ΟΠΑΠ έχουν βάλει φωτιά στους δύο χαμένους “αντίδικους” ενδιαφερόμενους. Στην πρώτη περίπτωση, η πρωτοπόρος σε τεχνολογία gaming Intralot διαμαρτύρεται για την απόφαση με την οποία επικυρώνεται η ανάθεση στην ΟΠΑΠ Α.Ε. του μονοπωλίου διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος για τα επόμενα 20 χρόνια.

Στο ΣΤΕ η Intralot

Την Τετάρτη, αξιωματούχοι από το ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατίας) αποκάλυψαν ότι η Intralot έχει καταθέσει προσφυγή κατά του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο απένειμε χωρίς διαγωνισμό στον ΟΠΑΠ την άδεια διεξαγωγής ιπποδρομιακού στοιχήματος μετά την προσφορά ύψους 40,5 εκατ €. Αρχικά, η Intralot είχε υποβάλει την μοναδική προσφορά για το μονοπώλιο στον ΟΔΙΕ ύψους  5.25 εκατ € όμως το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε πως η προσφορά της Intralot ήταν πάρα πολύ μικρή και διέταξε την επανάληψη του διαγωνισμού το Σεπτέμβριο. Η Intralot κατηγορεί το ΤΑΙΠΕΔ για παραβίαση των κανόνων περί διαφάνειας, του θεμιτού ανταγωνισμού και ίσης μεταχείρισης και κάνει λόγο για “φωτογραφικό διαγωνισμό” αλλά και παραβίαση της μυστικότητας των προσφορών. Η εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Στα μαχαίρια και με την RGA

Στο μεταξύ την Πέμπτη, ο σύλλογος Remote Gambling Association (RGA) επέπληξε δημοσίως το Συμβούλιο της Επικρατείας στην Ελλάδα για την υπεράσπιση της νομιμότητας του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ στο offline στοίχημα. Η RGA πιστεύει ότι «η μόνη βιώσιμη μακροπρόθεσμη αγορά των online τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα είναι αυτή που είναι ανοικτή σε όποιο  δικαιοδόχο καταθέσει συμφέρουσα πρόταση.” Η RGA παραπέμπει την Ελλάδα στο καθήκον της για την έκδοση ΜΟΝΙΜΩΝ online αδειών τυχερών παιχνιδιών ενώ καυτηριάζει την πρόθεση της κυβέρνησης να αποσύρει τις 24 προσωρινές άδειες λίγο αργότερα με στόχο να προικοδοτήσει τον ΟΠΑΠ για να επιτύχει μεγαλύτερο τίμημα στην πώληση του.

Η RGA συνόψισε σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση “δεν έχει ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης» για την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια και η «καθυστερημένη ανταπόκριση σε αιτήματα για πληροφορίες» από τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ποια είναι η RGA

Mε έδρα το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες η RGA (Remote Gambling Association) είναι η εμπορική ένωση (συνδικάτο) όλων των αδειοδοτημένων εταιριών τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ρόλος της RGA είναι να αποτελέσει τη μία ενιαία φωνή των στοιχηματικών εταιριών για όλα τα σημαντικά ζητήματα σχετικά με τις κρατικές ρυθμιστικές αρχές, τις επί μέρους κρατικές νομοθεσίες και τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο επίσημο site της RGA.

πηγή  :  foxcasino.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες