Φιλική Ιστοσελίδα

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ενίσχυση της blacklist τυχερών παιχνιδιών στη Λετονία

Posted by Betman on 15:30

Η ξαφνική βιασύνη, της Λετονίας, όσο αφορά στην επιβολή της μαύρης λίστας των παρόχων διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, που εισέρχονται στην αγορά της χώρας χωρίς άδεια εξέπληξε πολλούς, στην προϋπάρχουσα παθητική προσέγγιση επιβολής του νόμου των τυχερών διαδικτυακών παιχνιδιών, από την στιγμή που το 2006 νομιμοποιήθηκε ο διαδικτυακός τζόγος.

Η εξήγηση ήρθε αυτήν την εβδομάδα από την ίδια την ρυθμιστική αρχή, όταν o διευθυντής της Προϊστάμενης Υπηρεσίας Εποπτείας των Λοτταριών και Τυχερών Παιχνιδιών, Signe Birne, δήλωσε ότι ασκήθηκε πολιτική πίεση κατόπιν της χορήγησης αδειοδότησης σε 4 μεγάλες εταιρίες διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, με περαιτέρω να ακολουθούν. Επίσης, ανέφερε ότι, «το θέμα των αδειοδοτήσεων οδήγησε σε μία ισχυρή πολιτική πίεση για την παύση λειτουργίας όλων των παράνομων εταιριών, που είναι και ο λόγος που μπλοκάρουμε τις σχετικές μη-αδειοδοτούμενες ιστοσελίδες.» Επίσης πρόσθεσε, «Η διαφήμιση και οι δραστηριότητες των παράνομων επιχειρήσεων έγιναν πολύ επιθετικές, και αυτό μας ανάγκασε να προχωρήσουμε στο μπλοκάρισμα των διαδικτυακών τόπων και όλων των συναλλαγών που σχετίζονται με τις δραστηριότητές τους.»

Το ξαφνικό άλμα στην δραστηριότητα μπορεί να σχετίζεται και με την αλλαγή του νόμου ηλεκτρονικών επικοινωνιών της Λετονίας, σύμφωνα με τον οποίο ρυθμίζεται το μπλοκάρισμα του ISP των παράνομων επιχειρήσεων. Αυτό ψηφίστηκε στις 6 Νοεμβρίου του 2013 και τέθηκε σε ισχύ την 1η Αυγούστου του 2014.

Η ρυθμιστική αρχή, αποκάλυψε ότι πολλοί πάροχοι αποθαρρύνθηκαν από την αδειοδότηση στην Λετονία, λόγω του υψηλού κόστους που εμπλέκονται αλλά και των αυστηρών απαιτήσεων που απαιτούνται, κάτι που δήλωσε ότι μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο αλλαγής στο μέλλον. Ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων, έχει υποβληθεί στην κυβέρνηση το 2011, αλλά η διαδικασία σταμάτησε λόγω των έντονων πιέσεων και συζητήσεων.

Ο Signe Birne, είναι αισιόδοξος ότι η διαδικασία θα προχωρήσει αργότερα μέσα στο χρόνο, όταν τον Οκτώβριο θα έχουν τελειώσει οι βουλευτικές εκλογές και ένας αριθμός, σημαντικών στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών, θα υποστηρίξει την διαδικασία.

Η Λετονική ρυθμιστική αρχή, πρόσφατα ξεκίνησε συζητήσεις πάνω σε γενικά ρυθμιστικά θέματα, με την ARJEL, την Γαλλική ρυθμιστική αρχή πάνω στα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες