Φιλική Ιστοσελίδα

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Eπενδυτικό 2011-2013 by betman 26.11.2012 (Ανασκόπηση εβδομάδας)

Posted by Betman on 12:36

Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγαπητοί φίλοι και φίλες της κορυφαίας ιστοσελίδας στο χώρο του στοιχηματισμού γεγονότων. Με κακές ειδήσεις ανοίγει η νέα αυτή εβδομάδα μιας και η απόλυτη στοιχηματική εταιρία, βραβευμένη μέχρι και από τη βασίλισσα της Αγγλίας, το ανταλλακτήριο www.betfair.com δυστυχώς αναστέλλει τη λειτουργία του στην Ελλάδα προκειμένου να κινηθεί νομικά εναντίον του κατάπτυστου νομοσχεδίου για το τζόγο στην Ελλάδα.
Όπως πολλά άλλα έτσι και το εν λόγω νομοσχέδιο αποδεικνύεται "δουλειά του ποδαριού" μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί κάποια εταιρία να πληρώσει αναδρομική φορολογία 30% επί των κερδών της τα τελευταία 3 χρόνια. Εταιρίες οι οποίες είναι εισηγμένες στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και όχι μόνο δεν δύνανται να ασχολούνται με την Ψωροκώσταινα και τους Κυβερνώντες της.
Πολλές εταιρίες πέραν του ανταλλακτηρίου της betfair έχουν προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να μην χάσουν τους πελάτες του από την Ελλάδα λόγω των επικείμενων προστίμων που θα επιβάλλονται σε όποιον δεν εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα.
Από πλευράς μου θα αναρτήσω και σήμερα μια πρόταση για το επενδυτικό μου πρόγραμμα και εύχομαι σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μπορούμε να ποντάρουμε και να επενδύουμε τα χρήματα μας όπου εμείς θέλουμε και όχι όπου μας επιβάλλουν. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα πάμε να δώσουμε τα ωραία, με κόπο βγαλμένα χρήματά μας στον κρατικό ΟΠΑΠ για να αμείβονται τα golden boys που "και καλά" δουλεύουν πλανώνται πλάνην οικτράν !!

Από την Κυριακή 11-11-2012 (πολλοί άσσοι μαζεμένοι και μάλλον η επίδρασή των ήταν καταλυτική!) όπως θα διαπιστώσατε διορθώθηκαν κάποιες παράμετροι στο Επενδυτικό μου πρόγραμμα. Η έκθεση (υποχρέωση) ανά προτεινόμενη κίνηση-ποντάρισμα μειώθηκε στο 5%-7% του τρέχοντος επενδυμένου κεφαλαίου και τα κερδοφόρα πονταρίσματα ανέβηκαν σε πρωτοφανή νούμερα. Για του λόγου το αληθές σε σύνολο 54 προτεινόμενων σημείων επετεύχθησαν 43 κερδοφόρες προβλέψεις ήτοι ποσοστό επιτυχίας που άγγιξε το 79,63 %. Τα κέρδη που αποκομίσθηκαν έφτασαν τα 316,06 €. Σήμερα το κεφάλαιο του Επενδυτικού 2011-2013 by betman βρίσκεται στα 2.847,83 € και σε σύνολο 567 προτάσεων οι 424 ήταν επιτυχημένες (ποσοστό επιτυχίας 74,78 %).

Να μας έχει όλους ο Θεός καλά ,
betman

η σημερινή μου πρόταση
RUS D1 15:45 Rubin Kazan v Volga N.Novgorod  :  KATA Volga N.Novgorod



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες