Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Προτάσεις by Τοκογλύφος 27.11.2012

Posted by tokoglyfos on 17:22

Καλησπέρα σε όλους!

Θα διαβάσατε τα άσχημα νέα στο χθεσινό άρθρο του Χαλκιδέου σχετικά με την διακοπή λειτουργίας της Betfair στην Ελλάδα! Δυστυχώς, το αδηφάγο τέρας που διψά για αίμα και χρήμα κι ονομάζεται Ελληνικό Δημόσιο το έκανε πάλι το θαύμα του. Κι όπως πολύ σωστά επισημαίνεται στο χθεσινό άρθρο, όταν ζητάς να έρθουν επενδύσεις από το εξωτερικό όπως προφανώς είναι και μια στοιχηματική εταιρεία με αξιόλογους τζίρους, δεν μπορείς να ζητάς την Άρτα με τα Γιάννενα! Αντιθέτως τους διευκολύνεις, ώστε κι αυτοί να κάνουν την δουλειά τους κι εσύ να μαζέψεις φόρους μετά. Ας μην ξεχνάμε -κι αυτό το γνωρίζουν οι παλιοί παίκτες όπως εγώ που παίζω από το 2003- ότι η Betfair δίνει δουλειά ήδη σε Έλληνες, τόσο στο τηλεφωνικό της κέντρο όσο και σε όλες τις διοικητικές βαθμίδες που συναλλάσσονται με τους Έλληνες παίκτες.

Ας πάμε ωστόσο στα δικά μας κι ελπίζω η φυγή της εταιρείας να οφείλεται σε "παρεξήγηση" καθώς ο τζίρος που της κάνουμε εμείς οι άρρωστοι Έλληνες παίκτες δεν είναι αμελητέος. Ας ελπίσουμε η φυγή της να κρατήσει 1-2 μήνες μέχρι να τα ξαναβρούνε.

Σήμερα σας έχω 4 προτάσεις. Το Σαββάτο ένα γκολ της Γουίγκαν στο 90φεύγα μας στέρησε το απόλυτο.

Καλή τύχη σε όλους!
Τοκογλύφος

Sunderland - Queens Park Rangers : KATA 2
Ipswich Town - Nottingham Forest : KATA 2
Doncaster Rovers - Oldham Athletic : KATA 1
Aston Villa - Reading : KATA 1

ΥΣ: Η διαφήμιση για την Betfair δεν έχει πλέον νόημα, καθώς οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να στοιχηματίζουν στην εταιρεία από τις 1 το μεσημέρι της (μαύρης) Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2012!


2 σχόλια:

Enw to kata ti noima exei? Na vgaloume kanena psilo gia ti vdomada p mas emeine? :p

Aparadekth h Ellada. Na sikwthoume oloi na figoume na doume poios tha plirwsei tous forous k osa alloi fagane. Den einai gia doulia, den einai gia agores, twra den einai oute gia stoixima - trading - tzogo!
Esi Tokoglife pws skeftesai na sinexiseis?

Καλησπέρα φίλε μου,

Πάντα υπάρχει μια εναλλακτική σε κάποιο πρόβλημα. Η σκέψη μου εμένα είναι να κινηθώ μέσω BET365 βασικά, ή έστω οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παίζουν οι αναγνώστες. Μπορεί να πάω και στην Stoiximan που δίνει καλές αποδόσεις. Πάντως τις καλύτερες τις βρίσκω στην ΒΕΤ365. Βασικά το ΚΑΤΑ που παίζω εγώ με το ΥΠΕΡ π.χ. στην διπλή ευκαιρία (ΚΑΤΑ 2, ΥΠΕΡ 1Χ) δεν είναι το ίδιο. Κι αυτό γιατί αν στην Betfair έπαιζε ΚΑΤΑ 2 στο 1,89 π.χ. η ΔΕ στο 1Χ θα ήταν ΥΠΕΡ=ΚΑΤΑ/(ΚΑΤΑ-1) δηλ. 1,89/(1,89-1) = 2,12 στην BETFAIR. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα το έχει τόσο πολύ η ΒΕΤ365. Άντε να το έχει 2,00 ή 2,05! Υπάρχει διαφορά στις αποδόσεις. Βέβαια δεν υπάρχει το ψαλίδισμα με την προμήθεια της Betfair αλλά υπάρχει και γκανιότα κοντά στο 5% οπότε μία η άλλη είναι. Σύντομα θα δημοσιεύσω άρθρο που θα εξηγώ ακριβώς τι θα κάνω.

Ευχαριστώ για την επικοινωνία
Τοκογλύφος

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες