Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τα κορυφαία πρωταθλήματα κάνουν σέντρα στην Betfair!

Posted by Betman on 12:32

Το καλοκαίρι βαδίζει σιγά σιγά προς το τέλος του, τα μεγάλα πρωταθλήματα όμως βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης! Η Betfair δίνει όπως πάντα το πιο δυναμικό παρών με πάρα πολλές αγορές, ενώ σας προσφέρει τις μεγάλες μάχες και του ισπανικού πρωταθλήματος ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Η αυλαία, λοιπόν, της Primera Division ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο και η Ρεάλ βρίσκεται μετά από χρόνια σε θέση οδηγού. Οι Μαδριλένοι κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα σταματώντας την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα και τώρα θέλουν να χτίσουν τη δική τους αυτοκρατορία έχοντας καταφέρει να κρατήσουν όλο το βασικό κορμό. Η ομάδα του Μουρίνιο είναι το φαβορί και το ενδεχόμενο να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο βρίσκεται στις αγορές της Betfair σε απόδοση 1,94.

Αλλαγή σελίδας σημειώθηκε στην Μπαρτσελόνα καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ανανέωσε τη συνεργασία του και έτσι πρώτος τεχνικός ανέλαβε ο Βιλανόβα, μέχρι πρότινος δεξί χέρι του Καταλανού προπονητή. Χωρίς σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις ως τώρα οι «μπλαουγκράνα», στηρίζονται και αυτοί στον ίδιο κορμό, τώρα πάντως ξεκινούν ως αουτσάιντερ και το ενδεχόμενο να τερματίσουν πρώτοι ανταλλάσσεται στο 2,18.

Και επειδή το ισπανικό πρωτάθλημα είναι υπόθεση δύο ομάδων, η Betfair έχει ανοίξει αγορά για τον τελικό νικητή εκτός από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα! Φαβορί είναι η Βαλένθια σε απόδοση 2,62, και ακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης στο 3,60.

Σέντρα έχουμε και στην Premier League η οποία αναμένεται και φέτος πολύ συναρπαστική! Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε τον τίτλο στην εκπνοή της τελευταίας αγωνιστικής και τώρα αρχίζει ως πρώτο φαβορί, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν με την κατάκτηση του Community Shield.

Οι «πολίτες» ανταλλάσσονται στο 2,38 την ώρα που η Γιουνάιτεντ ακολουθεί στο 3,20. Μάλιστα η απόδοση για τους «κόκκινους διάβολους» ήταν μεγαλύτερη τις προηγούμενες μέρες, όμως η μεταγραφή του Φαν Πέρσι έπαιξε ρόλο σε αυτή τη μετάπτωση.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι είναι θεωρητικά το τρίτο φαβορί σε απόδοση 6,60, ενώ από κει και πέρα δύσκολα κάποια ομάδα θα μπει σφήνα. Η απώλεια του Φαν Πέρσι αποδυναμώνει αρκετά την Άρσεναλ η οποία ανταλλάσσεται πλέον στο 16,50, ενώ η Λίβερπουλ ακολουθεί στο 29,00 και η Τότεναμ κλείνει την εξάδα στο 48,00!

Μεγάλη μάχη θα δοθεί και στην ουρά, εκεί όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι ομάδες βρίσκονται περίπου στην ίδια μοίρα! Οι Σαουθάμπτον, Ρέντινγκ και Νόριτς ανταλλάσσονται γύρω από το 2,50, ενώ Γουίγκαν, Σουόνσι και Γουέστ Χαμ ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής, γεγονός που προμηνύει σπουδαίες συγκινήσεις!

Όσο για τον Πρώτο σκόρερ, ο Αγουέρο έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα όπως αποτυπώνεται στο 8,60 στη σχετική αγορά της Betfair, ενώ ο Φαν Πέρσι ακολουθεί με απόδοση 9,60 όπως και ο Τόρες.


Θέλεις να κερδίσεις 40 € μπόνους εγγραφής καθώς και ένα μεγάλο μπόνους στο τέλος κάθε τριμήνου και να επωφεληθείς τα κέρδη ποντάροντας στις προβλέψεις των κερδοφόρων συντακτών του www.theoriginalbetman.com ? Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάνε μια εγγραφή στον κορυφαίο ανταλλακτήριο στοιχημάτων www.betfair.com. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε .
κάνε κλικ εδώ:
https://account.betfair.com/account-web/registerAccount.html?promotionCode=4UEQYNHRA


πηγή  :  stoixima.betfair.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες