Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Με... 1000 έτρεξε η Σουόνσι στο Live της Betfair!

Posted by Betman on 12:22

Όλα τα είχε η πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία αυτό το Σαββατοκύριακο! Πλούσιο θέαμα, συγκινήσεις, πολλά γκολ, μεγάλες εκπλήξεις, αλλά και αποδόσεις... μεγατόνων στο Live Betting της Betfair! Η απόδοση που ξεχώρισε δεν είναι άλλη από το 1000 στο νικηφόρο 5-0 της Σουόνσι στην έδρα της ΚΠΡ!

Για πολύ κόσμο η ΚΠΡ έδειχνε ως ένα καλό στήριγμα στα ματς του Σαββάτου, όμως η Σουόνσι είχε αντίθετη άποψη και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατατρόπωσε τους Λονδρέζους επικρατώντας εκτός έδρας με 5-0! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το Live στο ανταλλακτήριο και το Ακριβές Σκορ 5-0 για τους Ουαλούς, να ταιριάζεται, έστω και με λίγα ευρώ στο εξωπραγματικό 1000! Από την ίδια αναμέτρηση κρατάμε επίσης και το 19,00 στο Over 4.5.
Η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας έγινε στο «Χόθορνς», όπου η Γουέστ Μπρομ επιβλήθηκε της Λίβερπουλ με 3-0, με το τελικό σκορ να ανταλλάσσεται στο υψηλότατο 180,00! Επίσης ο «άσσος» από το Ημίχρονο πλήρωσε τους παίκτες της Betfair στο 12,50.

Εντυπωσιακή εμφάνιση και για τη Φούλαμ στο άνοιγμα της αυλαίας της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «κότατζερς» να συντρίβουν τη Νόριτς με 5-0, σκορ που έφτασε μέχρι το αξιόλογο 140,00! Στην αγορά του 1ου σκόρερ ο Ντάμιεν Νταφ προσφέρθηκε στο 22,00, ενώ το Over 4.5 βρέθηκε έως και το 13,50.

Θύμα έκπληξης έπεσε στο πρώτο της παιχνίδι και η Άρσεναλ, η οποία υποχρεώθηκε σε λευκή ισοπαλία στο «Έμιρεϊτς» από την αξιόμαχη Σάντερλαντ. Το τελικό 0-0 ταιριάστηκε στο 18,00, όμως η απόδοση που ξεχώρισε ήταν το 80,00 στην αγορά «No Goalscorer».

Από κει και πέρα, στα άλλα ματς του Σαββάτου κρατάμε το 11,50 στην ισοπαλία στο Ρέντινγκ Στόουκ και το 12,00 στην αγορά του 1ου Σκόρερ για τον Κέβιν Νόλαν στον αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Άστον Βίλα.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή στο «Ιτιχάντ Στέντιουμ», όπου η Μάντσεστερ Σίτι ζορίστηκε πάρα πολύ για να καταβάλλει την αντίσταση της νεοφώτιστης Σαουθάμπτον. Οι «πολίτες» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, έκαναν την ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο και το 3-2 ανταλλάχθηκε μέχρι και το 210,00 για λίγα ευρώ! Επιπλέον το Over 4.5 έφτασε έως και το αξιόλογο 17,50.

Τέλος, ένα εύκολο πέρασμα από το Γουίγκαν είχε η Τσέλσι, η οποία επιβλήθηκε με 2-0. Οι «μπλε» σημείωσαν δύο πολύ γρήγορα γκολ στο 2' και το 7', γεγονός που έφερε το Under 2.5 να ανταλλάσσεται μέχρι και το 13,00! Στην ίδια απόδοση ήταν και το Ακριβές Σκορ.
Κλείνοντας, να σημειώσουμε και δύο πολύ δυνατές αποδόσεις που προέκυψαν στην Τσάμπιονσιπ, καθώς η νίκη της Γουότφορντ με 3-2 επί της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας ταιριάστηκε στο 90,00 και το 1/2 στην αγορά Ημίχρονο/Τελικό πλήρωσε τους παίκτες της Betfair στο πολύ υψηλό 55,00.

Θέλεις να κερδίσεις 40 € μπόνους εγγραφής καθώς και ένα μεγάλο μπόνους στο τέλος κάθε τριμήνου και να επωφεληθείς τα κέρδη ποντάροντας στις προβλέψεις των κερδοφόρων συντακτών του www.theoriginalbetman.com ? Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάνε μια εγγραφή στον κορυφαίο ανταλλακτήριο στοιχημάτων www.betfair.com. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε .
κάνε κλικ εδώ:
https://account.betfair.com/account-web/registerAccount.html?promotionCode=4UEQYNHRA


πηγή  :  stoixima.betfair.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες