Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Δυο εκατομμύρια μπελάδες για την ΑΕΚ

Posted by gotchagr on 22:21

Τα αδέρφια Ξενιάδη, ο Μάκης Ψωμιάδης και τα "άγνωστα" 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γιάννης Ξενάκης γράφει για μια υπόθεση που μπάζει από παντού, με τον κίνδυνο η ΑΕΚ να μπλέξει σε σκοτεινές και ύποπτες ιστορίες...

Επιμένει ο Αντρέας Δημητρέλος ότι δεν βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της ΑΕΚ και περιμένει μέχρι αύριο (Πέμπτη) νωρίς το μεσημέρι να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ τα 2 εκατομμύρια ευρώ από τον εκπρόσωπο των "επενδυτών" κ. Γιάννη Χρήστου.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θεωρεί ότι στην παρούσα φάση προέχει να μπουν τα χρήματα στα ταμεία, να περάσει η ομάδα τον σκόπελο της πρώτης φάσης αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ (31 Μαρτίου) και για όλα τα υπόλοιπα θα υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες. Σύμφωνα με τον Αντρέα Δημητρέλο, αυτοί που θα βάλουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, θα πρέπει στη συνέχεια να προσκομίσουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου όλα τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν την φερεγγυότητα τους.

Πάντως η υπόθεση μπάζει από παντού και όλοι στην ΑΕΚ εύχονται να μην μπλέξει ο πολύπαθος σύλλογος σε σκοτεινές και ύποπτες ιστορίες. Με απλά λόγια:

* Κανείς δεν πετάει το 2012 δυο εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα αν προηγουμένως δεν έχει εξασφαλίσει ότι θα αγοράσει όλο το μαγαζί.

* Αυτοί που θα βάλουν (αν θα βάλουν τελικώς) τα δυο εκατομμύρια, θα αποκτήσουν σε
σύντομο χρονικό διάστημα τον έλεγχο της ΠΑΕ.

* Αν ο Μάκης Ψωμιάδης έχει συλλάβει σχέδιο για να αποφύγει η οικογένειά του να πληρώσει τα εκατομμύρια που διεκδικεί η ΑΕΚ, πολύ εύκολα μπορεί να βάλει έναν "μπροστινό" (με λευκό ποινικό μητρώο και οικονομική επιφάνεια) που θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ, θα πουλήσει στη συνέχεια παίκτες για να πάρει πίσω τα χρήματα και θα οδηγήσει την ΑΕΚ στα βράχια. Δηλαδή στην πτώχευση.

Κυκλοφορεί ευρέως ότι πίσω από τον κ.Χρήστου είναι τα αδέρφια Ξενιάδη. Ο Βασίλης και ο Χαράλαμπος. Εάν δεν είναι μόνον φημολογία και όντως τα αδέρφια κάνουν κινήσεις για να πάρουν την ΠΑΕ, τότε το ερώτημα θα τεθεί σε άλλη βάση: Ποιος κρύβεται πίσω από τους Ξενιάδηδες;

Ο Βασίλης Ξενιάδης με δηλώσεις του στη σημερινή "Κιτρινόμαυρη Ώρα" επιβεβαίωσε ότι προτίθεται να συμμετάσχει σε ΑΜΚ της ΠΑΕ αλλά διέψευσε κατηγορηματικά ότι κρύβεται πίσω από την τελευταία πρόταση.

Τα πράγματα πάντως στην ΑΕΚ έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και οι ποδοσφαιριστές δεν κρύβουν πλέον τις ανησυχίες τους ότι μπορεί να χάσουν τα χρήματα τους (όπως οι συνάδελφοι τους στον Ηρακλή) ή έστω μέρος των χρημάτων τους. Ο κ. Δημητρέλος υπολογίζει στα 500 χιλιάρικα του Πόλυ (τα οποία ωστόσο ακόμα δεν έχουν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ) ενώ από το Σάββατο αναζητεί τον κ. Νοτιά για να στείλει τα 300 χιλιάρικα αλλά ο μεγαλομέτοχος παραμένει άφαντος.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες