Φιλική Ιστοσελίδα

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελβετία ανοίγει το δρόμο στα Bitcoin Wallet

Posted by Betman on 18:00

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ψηφιακών νομισμάτων ή αλλιώς κρυπτονομισμάτων (όπως το Bitcoin για παράδειγμα) αντιμετωπίζονται συνήθως με καχυποψία από τις χώρες όταν ζητούν άδεια λειτουργίας. Το νομικό δίλημμα που προκύπτει τις περισσότερες φορές είναι αν θα λειτουργούν τα παραπάνω ηλεκτρονικά πορτοφόλια ως τραπεζικοί οργανισμοί ή όχι. Παρόλα αυτά, στην Ελβετία τα πράγματα είναι αλλιώς και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Xapo που διαχειρίζεται συναλλαγές σε Bitcoin έλαβε άδεια λειτουργίας στη χώρα από τη Financial Market Supervisory Authority (FINMA) της χώρας.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Xapo, Wences Casares, δήλωσε, πως μετά από προσπάθειες και επενδύσεις 2 ετών κατάφεραν να αδειοδοτηθούν από την οικονομική αρχή FINMA στην Ελβετία. Για να μπορέσει το πορτοφόλι Xapo να αδειοδοτηθεί υπήρχε μεταξύ άλλων, η απαίτηση να συμμετέχει και σε αυτορυθμιζόμενο οργανισμό παρόμοιων εταιρειών (όπως ο First SRO για τις στοιχηματικές εταιρείες στη Ρωσία).

Να σημειώσουμε εδώ πως στην Ελβετία λειτουργούν ήδη αρκετές εταιρείες κρυπτονομισμάτων (Bitcoin), αλλά μόνο για το πορτοφόλι Xapo υπήρξε δίλημμα αν έπρεπε να λάβει άδεια ως τραπεζικός οργανισμός ή όχι. Οι λόγοι που βοήθησαν τελικά στην αδειοδότησή του ήταν το γεγονός ότι δεν δέχεται καταθέσεις (δεν διατηρεί αποθεματικά πελατών) και δεν εξυπηρετεί Αμερικάνους πελάτες (λόγω της αμφισβήτησης του Bitcoin στην άλλη όχθη του Ατλαντικού). Το πορτοφόλι δηλαδή, λειτουργεί καθαρά ως διεκπεραιωτής συναλλαγών σε Bitcoin με ασφάλεια.

Η απόφαση της Ελβετικής Επιτροπής να χορηγήσει άδεια λειτουργίας στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι Xapo ανοίγει τον δρόμο αδειοδότησης και σε άλλες εταιρείες – ηλεκτρονικά πορτοφόλια ψηφιακών νομισμάτων στη χώρα, ενώ αποτελεί και παράδειγμα που ίσως ακολουθήσουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Τέλος, να αναφέρουμε πως η αξία συναλλαγής ενός Bitcoin ανέρχεται σήμερα στα 920 ευρώ (!).

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We increased our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες