Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Έρευνα : Το τέννις πρώτο άθλημα στα στημένα

Posted by Betman on 14:33

Το Τένις σταθερά τα πρωτεία στις υποψίες…

Η ESSA, εταιρεία διασφάλισης για την νομιμότητα στο αθλητικό στοίχημα, αποκάλυψε 37 περιπτώσεις ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας στο τρίτο τρίμηνο του 2016, καταγράφοντας πάντως μικρή πτώση.

Το Τένις εξακολουθεί να είναι το πρώτο άθλημα με υποψίες για παράνομη δραστηριότητα, για έβδομο συνεχόμενο τρίμηνο, με ένα ποσοστό της τάξης του 84% και τα 31 από τα 37 περιστατικά. 3 παιχνίδια κρίθηκαν ύποπτα από το ποδόσφαιρο, για να συμπληρωθούν από μία περίπτωση σε Πινγκ – Πονγκ, Βόλεϋ και Μπιτς Βόλεϋ.

Συνεπώς, σίγουρα ξενίζει η επαγγελματική διαπίστωση ότι το τένις συγκεντρώνει την πλειοψηφία των ύποπτων πονταρισμάτων, σε ό,τι αφορά τα στοιχήματα.

Τα κρούσματα απόπειρας απάτης σε στοιχήματα στο τένις ήταν τετραπλάσια το 2015 σε σχέση με το δεύτερο άθλημα στη σχετική λίστα, που είναι το ποδόσφαιρο. Ακολουθεί το πινγκ-πονγκ, το χόκεϊ επί πάγου, το σνούκερ και οι ιπποδρομίες.

Τα σχετικά στοιχεία έρχονται από την ESSA, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για την πιστότητα των στοιχηματικών υπηρεσιών, στην οποία μέλη είναι πολλές νόμιμες και εγκεκριμένες εταιρείες στοιχημάτων του λιανεμπορίου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το τένις ευθύνεται για το 73% των ειδοποιήσεων απόπειρας απάτης, που αντιλαμβάνονται και καλούνται να λύσουν τα τμήματα διαχείρισης ρίσκου και προσαρμογής αποδόσεων (trading) των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών που είναι μέλη της ESSA. Μάλιστα, η μεγαλύτερη πυκνότητα τέτοιων αποπειρών (alerts, στη γλώσσα των στοιχηματικών εταιρειών) έγιναν κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2015 (το 35% του συνολικού αριθμού αποπειρών απάτης έγιναν μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2015).

Το ποδόσφαιρο, όσο περίεργο και αν φαίνεται, συγκέντρωσε μόλις το 19% των περιπτώσεων απόπειρας απάτης των στοιχηματικών εταιρειών και 18% αν μιλήσουμε μόνο για το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους.

Την έρευνα πραγματοποίησε η ESSA σε συνεργασία με στοιχεία που δόθηκαν από τις στοιχηματικές εταιρείες-μέλη της και σε συνεργασία με το BBC, την επίσης βρετανική εφημερίδα Guardian και τη δημοφιλή ιστοσελίδα BuzzFeed News.

πηγή  :  www.kolpobet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες