Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Νέο νομοσχέδιο για τις στοιχηματικές εταιρίες

Posted by Betman on 22:55

Νέο νομοσχέδιο για τις εταιρίες στοιχημάτων, το οποίο θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές γενικότερα στο χώρο των online τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο αναμένεται να κατατεθεί, σύμφωνα με πηγές, στη Βουλή το επόμενο χρονικό διάστημα, ακόμη και εντός του Οκτωβρίου.

Προς το παρόν, στην Ελλάδα λειτουργούν νόμιμα 24 στοιχηματικές εταιρίες. Το τοπίο που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με βάση την ΠΟΛ.1248/ 13.12.2011 οδήγησε τις εταιρίες να υπαχθούν εθελοντικά σε ένα μεταβατικό καθεστώς με βάση την παράγραφο 12 του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011. Βάση αυτού λειτουργεί το νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα στη χώρα μας.

Τώρα, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης καταρτίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας. Ο σχεδιασμός προβλέπει τη δημοπράτηση αδειών, οι οποίες θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα, πενταετή διάρκεια. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον τρόπο με τον οποίο θα χορηγούνται οι άδειες. Αν, δηλαδή, θα υπάρξει ένα μοντέλο όπως αυτό των τηλεοπτικών αδειών, ή αν θα οριστεί μία ορισμένη τιμή για κάθε άδεια, την οποία θα παίρνει η εταιρία, εφόσον πληροί τα κριτήρια του νόμου.

Σε κάθε περίπτωση, οι εκτιμήσεις της κυβέρνησης είναι ότι τα έσοδα από τη διαδικασία της αδειοδότησης δεν αποκλείεται να ανέλθουν στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, παράγοντες με μεγάλη εμπειρία στην αγορά, θεωρούν τις παραπάνω προβλέψεις εκτός πραγματικότητας! Η άποψη των ειδικών του χώρου είναι ότι τόσο υψηλά ποσά αποκλείεται να δοθούν, καθώς δεν είναι δυνατόν να γίνει απόσβεση μίας επένδυσης τέτοιου μεγέθους στην ελληνική αγορά, με το ΑΕΠ να έχει υποχωρήσει κατά 26’% τα τελευταία χρόνια και τον τζίρο στα τυχερά παιχνίδια να έχει μειωθεί κατά αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα πρέπει να αποσταλεί προς μελέτη και διερεύνηση στην Ε.Ε. και αυτή να αποφανθεί, πριν υλοποιηθούν οι όποιες ενέργειες. Επιπλέον, ο χρόνος που ζητούν οι Βρυξέλλες πριν εφαρμοσθούν οι οποιεσδήποτε αλλαγές, είναι έξι μήνες. Επομένως, πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που ακόμη και άμεσα να κατατεθεί, δεν μπορεί να εφαρμοσθεί πριν από τα τέλη του 2017, ίσως και το 2018.

πηγή  :  www.kolpobet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες