Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Μάλτα : Ανοίγει ο δρόμος για τα bitcoin

Posted by Betman on 15:02

Μετά την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής της Βρετανίας (UKGC) για την χρήση των bitcoin ως αποδεκτό συνάλλαγμα στις στοιχηματικές εταιρίες, η Αρχή Παιγνίων της Μάλτας (MGA) βρίσκεται κοντά στο να επιτρέψει τις συναλλαγές μέσω του ψηφιακού νομίσματος.

Το bitcoin, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το μέλλον των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Πρόκειται για ένα ψηφιακό νόμισμα το οποίο επιτρέπει στους αγοραστές να πραγματοποιούν συναλλαγές γρήγορα και κυρίως, ανώνυμα. Στην αρχή της δημιουργίας του, είχαν γίνει αρκετές καμπάνιες ενάντια στην χρήση του, καθώς χρησιμοποιούνταν για διάφορες παράνομες αγορές και φυσικά διότι οι συναλλαγές ήταν αδύνατον να φορολογηθούν.

Τα τελευταία χρόνια τα bitcoin έχουν κερδίσει την αποδοχή της διαδικτυακής κοινότητας και πλέον αρκετές ιστοσελίδες, όπως οι e-bay, amazon και microsoft κάνουν δεκτή την χρήση τους. Οι ρυθμιστικές αρχές των στοιχηματικών αγορών, παρ’ ότι αρχικά έδειχναν σκεπτικές έχουν αρχίσει και κάνουν κινήσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο νομικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο τα bitcoin θα θεωρούνται ως αποδεκτό συνάλλαγμα.

Εφόσον εγκριθεί η χρήση των bitcoin από την MGA, είναι βέβαιο πως θα έρθουν σημαντικές αλλαγές στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών, καθώς όσες εταιρίες είναι αδειοδοτημένες στην Μάλτα θα μπορούν να δέχονται κανονικά το ψηφιακό νόμισμα. Επιπλέον, αναμένεται να τεθούν οι βάσεις και για άλλες σημαντικές ρυθμιστικές αρχές που θέλουν να επιτρέψουν την χρήση των bitcoin, ειδικότερα στις ασιατικές αγορές και στη Ρωσία.

Ο δρόμος για την είσοδο των bitcoin φυσικά δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς η MGA πως παρ’ ότι βλέπει προοπτική στην χρήση τους στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών, θεωρεί πως ενδέχεται να κρύβει κινδύνους που είναι δύσκολο να προληφθούν.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της MGA, Joseph Cuschieri, δήλωσε πως η ρυθμιστική αρχή και οι εταιρίες είναι πιθανό βρεθούν στο επίκεντρο ηλεκτρονικών επιθέσεων. Παράλληλα, τόνισε πως με την εξαίρεση ελαχίστων καζίνο, δεν έχει υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από την πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών ως τώρα.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες