Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η κατάταξη των στοιχηματικών εταιρειών [Δείτε τις 10 πρώτες]

Posted by Betman on 16:40

Το κορυφαίο Gaming περιοδικό, το ‘’EGR’’, δημοσίευσε τη λίστα (‘’Power50’’) των κορυφαίων στοιχηματικών εταιριών και εταιριών τυχερών παιγνίων.

Το ότι η Bet365 κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για 7η σερί χρονιά δε συνιστά έκπληξη, αν και η ιδιαίτερη παράμετρος είναι ότι κατάφερε να σταθεί όρθια μέσα σε σκληρό ανταγωνισμό από τη συγχώνευση εταιρειών, που ακόμα και ως μονάδες αποτελούσαν ‘’βαριά’’ χαρτιά.

Με αθλητικό τζίρο 37 δισεκατομμυρίων ευρώ και έσοδα 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ μέχρι τον Μάρτιo, η Bet365 είχε αρκετό απόθεμα για να βγει πρώτη στην κούρσα, μπροστά από την PPB (‘’Paddy Power Betfair’’) και την GVC Holdings (‘’’’, ‘’Bwin.party’’, ‘’Party Poker’’), έστω και αν η ψαλίδα έκλεισε σημαντικά. Χαρακτηριστικό ότι η GVC ανέβηκε από την 8η στην 3η θέση, με την κίνηση ματ να είναι η ενσωμάτωση της ‘’Bwin.party’’ τον περασμένο Φλεβάρη.

«Το αθλητικό στοίχημα παραμένει βούτυρο στο ψωμί της Bet365, με τις παροχές της να την κρατούν πολύ δυναμικά στον ανταγωνισμό και το… χρυσό standard στο αθλητικό στοίχημα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Paddy Power Betfair αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απειλή της Bet365 για την πρώτη θέση, αν και η μεγάλη βάση και τα γερά στηρίγματα της εταιρείας από το Στόουκ, τη βοηθούν να αναπτύσσεται συνεχώς, κάνοντας ουσιαστικά τη μάχη άνιση ακόμα και με τον νεοσύστατο στοιχηματικό κολοσσό. Περιορίστηκε στη 2η θέση.

Ανακατατάξεις πάντως υπήρχαν πολλές στο Τορ 10, ως αποτέλεσμα των συνενώσεων και δυναμικών εξαγορών εταιρειών, ή την απουσία τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Amaya και William Hill, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για τη συνένωση τους, υποχώρησαν μεμονωμένα στις μετρήσεις. Η Amaya (2η το 2015), έχασε δύο θέσεις για να βρεθεί στην 4η, την ώρα που η William Hill έπεσε από την 3η στην 5η, για να βρεθεί κοντά στην Unibet (6η το 2015).

Παρά τη δυνατή σεζόν για την εδρεύουσα στο Ηνωμένο Βασίλειο Sky Bet, η εταιρεία παρέμεινε στην 7η θέση, στοχεύοντας πλέον ψηλότερα για την επόμενη σεζόν, που θα κάνει την πρώτη σοβαρή της απόπειρα να βγει στις διεθνείς αγορές ξεκινώντας από την Ιταλία.

Παρότι δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η συγχώνευση της Ladbrokes και της Gala Coral, η επικείμενη εταιρεία ‘’Ladbrokes Coral’’ μπήκε στη μέτρηση, αλλά κατατάσσεται μόλις 8η, λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με την ενοποίηση των δύο ανταγωνιστριών εταιρειών. Τη 10άδα συμπληρώνουν η 888.com και η σκανδιναβικών συμφερόντων Betsson.

πηγή  :  www.kolpobet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες