Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Tα e-sports στις μέρες μας

Posted by Betman on 12:51

Τα esports τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν μεγάλη «άνθηση» και σε αυτό βοήθησε η ταχεία εξάπλωση του ίντερνετ και ακόμα περισσότερο των social media. Υπήρχαν αρκετά χρόνια πριν, αλλά δεν ήταν τόσο διαδεδομένα. Διοργανώνονται τουρνουά σε παγκόσμιο επίπεδο, με μεγάλα χρηματικά έπαθλα και από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει το στοίχημα. Όλο και περισσότερες είναι οι εταιρίες στοιχημάτων ανά τον κόσμο που προσφέρουν αυτά τα τουρνουά προς στοιχηματισμό και μέσα σε αυτές είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Esports και στοίχημα:

Με την ολοένα ανοδική πορεία των esports και την μεγάλη προβολή που έχουν, δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από τα κουπόνια των στοιχηματικών εταιριών, οι οποίες έχουν συμπεριλάβει στις αγορές τους τα μεγάλα τουρνουά ανά τον κόσμο. Η πληροφόρηση που υπάρχει πλέον από τα sites, έχουν κάνει και αυτά τα στοιχήματα πολύ διαδεδομένα κυρίως στο εξωτερικό, αλλά πλέον και στη χώρα μας ο τζίρος σε αυτά τα στοιχήματα αυξάνεται. Υπάρχει η δυνατότητα να στοιχηματίσετε νόμιμα σε pregame αγορές, ακόμα και σε παρολί σε συνδυασμό με στοιχήματα ποδοσφαίρου για παράδειγμα, αλλά και στο live betting.

LoL esports και άλλα δημοφιλή παιχνίδια

Το League of Legends (LoL) είναι ίσως το πιο διαδεδομένο ψηφιακό παιχνίδι στρατηγικής (ΜΟΒΑ) παγκοσμίως, το οποίο έχει εκατομμύρια παίκτες και αυτό σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το game έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετές αγορές στοιχημάτων, όπως τον νικητή στο εκάστοτε ζευγάρι, στο ακριβές σκορ και στο over / under χαρτών. Επίσης είναι διαθέσιμος ο στοιχηματισμός σε ειδικά στοιχήματα, όπως το «νικητής χάρτη».

Το Dota 2 είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο παίζουν εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο και στα μεγάλα τουρνουά είναι επίσης τεράστιος ο αριθμός που το παρακολουθούν. Οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν αγορές για αυτό το παιχνίδι, με στοιχήματα όπως «νικητή αγώνα«, «νικητή αγώνα με χάντικαπ» αλλά και ειδικά στοιχήματα, όπως over / under χαρτών,  «νικητή χάρτη» αλλά και ακριβές σκορ ζευγαριού.

Τρίτο παιχνίδι σε προτίμηση στον κόσμο στα esports, είναι το Counter – Strike (CS:GO), το οποίο ανήκει στην κατηγορία First Person Shooter (FPS). Αποτελεί επίσης παιχνίδι στρατηγικής και όπως τα υπόλοιπα παίζει μεγάλο ρόλο η ομαδικότητα. Συγκεντρώνει εκατομμύρια παίκτες κάθε χρόνο στα διάφορα τουρνουά και μπορείτε να βρείτε τις ίδιες διαθέσιμες αγορές με τα προαναφερόμενα παιχνίδια.

Περισσότερες επιλογές

Ακολουθεί τέταρτο σε δημοτικότητα το ψηφιακό παιχνίδι StarCraft II το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το μακρινό 1998. Ανήκει στην κατηγορία MOBA, με τις εταιρίες στοιχημάτων να προσφέρουν την κλασική επιλογή για στοίχημα «νικητή αγώνα», αλλά και ειδικά στοιχήματα όπως «νικητή γκέιμ» με την επιλογή αυτή να προσφέρεται και με χάντικαπ. Επίσης υπάρχει η αγορά για να ποντάρετε στο σύνολο over / under γκέιμς, αλλά και στο ακριβές σκορ.

Το Heroes of the Storm είναι σχετικά νέο παιχνίδι, ανήκει στην κατηγορία MOBΑ και ανεβαίνει με αλματώδη ρυθμό στις προτιμήσεις του κοινού των esports. Σε αυτό το ψηφιακό παιχνίδι, μπορείτε να ποντάρετε στο «νικητή αγώνα», αλλά και σε ειδικά στοιχήματα, με τις προσφερόμενες επιλογές, να είναι ο «νικητής του 1ου γκέιμ» ή το αν θα παιχθεί το 3ο γκέιμ όταν υπάρχει μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι.

Live streaming για ζωντανό στοίχημα:

Όλο και περισσότερες εταιρείες στοιχήματος συμπεριλαμβάνουν τα e sports στα πακέτα Live Streaming που προσφέρουν. Τα μεγαλύτερα παγκόσμια τουρνουά των esports δεν έχουν να ζηλέψουν τη λάμψη των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, καθώς και αυτά μεταδίδονται ζωντανά από τις πλατφόρμες Live Betting των στοιχηματικών εταιριών.

Το γεγονός αυτό, σας δίνει την ευκαιρία να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη για το game, προκειμένου να στοιχηματίσετε ζωντανά με μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης, σε μία πλούσια γκάμα επιλογών ειδικών στοιχημάτων. Το Live Streaming κορυφώνει τη διασκέδαση κάνοντας τη δράση ακόμα πιο συναρπαστική.

Ξένοι Book και η «σκοτεινή πλευρά»

Στο εξωτερικό υπάρχουν bookmakers, με 100% εξειδίκευση στα esports και οι αγορές που προσφέρουν είναι αποκλειστικά για τα ψηφιακά παιχνίδια. Έχουν το πλεονέκτημα απέναντι στους παραδοσιακούς boοκ, οι οποίοι όμως δίνουν όλο και περισσότερη σημασία σε αυτή την αγορά, που ανεβαίνει στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος ταχύτατα.

Υπάρχει όμως και ένα «σκοτεινό σημείο» στα esports, με στημένα παιχνίδια τα οποία οδήγησαν σε μπανάρισμα επαγγελματιών παικτών από τα παγκόσμια τουρνουά. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην Ν. Κορέα, όπου απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 10 επαγγελματίες παίκτες του StarCraft, ανάμεσα στους οποίους και οι δύο κορυφαίοι του παιχνιδιού, οι οποίοι φέρεται να εισέπραξαν τεράστια ποσά για να ηττηθούν σκόπιμα σε διάφορα τουρνουά.

πηγή  :  www.kolpobet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες