Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεργασία «φωτιά» SportingBet και PartyPoker

Posted by Betman on 13:09

Μία πολύ μεγάλη συνεργασία στον χώρο του ελληνικού online poker έρχεται τον Ιανουάριο, με μία τεράστια διαδικτυακή αίθουσα πόκερ να επιστρέφει στην ελληνική αγορά μέσα από την SportingBet.

Ο λόγος για το PartyPoker το οποίο από τα μέσα Ιανουαρίου θα είναι το νέο λογισμικό πόκερ της SportingBet.

H SportingBet είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή εταιρεία τυχερών παιγνίων που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά προσφέροντας αθλητικό στοίχημα, καζίνο και πόκερ.

Παλαιότερα, διέθετε το κορυφαίο online poker room μέσω της Boss Media από το οποίο είχαν ξεκινήσει κορυφαίοι παίκτες πόκερ, όπως ο Tom Dwan.

Τα τελευταία χρόνια, η SportingBet χρησιμοποιεί το λογισμικό της Ongame το οποίο θα παραμείνει ενεργό μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια θα περάσει μία περίοδος διαδικασιών για την ένταξη του PartyPoker στην ελληνική αγορά μέσω της SportingBet η οποία θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο.

Όλα αυτά τα χρόνια, το Paradise Poker προσέφερε πολλά πακέτα για ζωντανές διοργανώσεις πόκερ όπου σημειώθηκαν πολλές ελληνικές επιτυχίες.

Το Paradise Poker Tour και το Grand Live ήταν ορισμένες από τις μεγάλες διοργανώσεις πόκερ με χορηγό το Paradise Poker, ενώ πολλοί παίκτες ταξίδεψαν στο Las Vegas για το World Series of Poker κερδίζοντας την συμμετοχή τους μέσα από την SportingBet.

Η SportingBet στήριξε και στηρίζει σε μεγάλο βαθμό και το ελληνικό πόκερ μοιράζοντας πολλά πακέτα για ελληνικές διοργανώσεις πόκερ.

Από τον Ιανουάριο και με την είσοδο του PartyPoker στην ελληνική αγορά, οι Έλληνες παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικούν την συμμετοχή τους σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση πόκερ.

Πρόκειται για το World Poker Tour το οποίο έχει στάσεις σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου.

Το PartyPoker είναι από τα κορυφαία σε κίνηση online poker rooms και ήταν από τα δημοφιλέστερα λογισμικά όταν δραστηριοποιούταν στην Ελλάδα.

Με το νομοσχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για τις άδειες των διαδικτυακών εταιρειών τυχερών παιγνίων, πολλοί ήταν οι παίκτες που ρωτούσαν αν το PartyPoker θα επιστρέψει στην ελληνική αγορά.

Η επιστροφή του μέσω της SportingBet στις αρχές του 2017 είναι γεγονός.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες