Φιλική Ιστοσελίδα

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Pokemon go, τέλος! Ξεκινά το κυνήγι των freebet

Posted by Betman on 14:29

Αφήστε τους άλλους να ψάχνουν για Πόκεμον ενώ εσείς θα ψάχνετε για δωρεάν στοιχήματα. Έτσι φαίνεται να σκέφτηκε η στοιχηματική εταιρεία 888 και συγκεκριμένα το τμήμα αθλητικού στοιχήματος 888sport, αφού θα δίνει την δυνατότητα στους ποδοσφαιρόφιλους στην Αγγλία να εντοπίζουν προσφορές δωρεάν στοιχηματισμού κοντά στα ποδοσφαιρικά στάδια. Η εφαρμογή της 888 που θα ονομάζεται Free Bet Hunt θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ κατά την διάρκεια της σεζόν, όπως επίσης και στα στάδια τεσσάρων ομάδων της Τσάμπιονσιπ (Β’ κατηγορίας) που δεν είναι άλλες από τις Μπέρμιγχαμ, Μπράντφορντ, Νότινγχαμ Φόρεστ και Πρέστον Νορθ Εντ, στις οποίες είναι χορηγός η 888sport.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν το Free Bet Hunt μέσω της εφαρμογής της 888sport αλλά και της ιστοσελίδας της για φορητές συσκευές. Στο παιχνίδι θα εμφανίζεται ένας χάρτης που θα δείχνει που ακριβώς είναι το σημείο έξω από κάθε γήπεδο για δωρεάν στοίχημα. Εννοείται πως το δωρεάν στοίχημα προσφέρεται χωρίς να είναι απαραίτητο να έχεις εισιτήριο για την παρακολούθηση του αγώνα που θα διεξάγεται εντός του σταδίου. Ως στατιστικό αναφέρουμε πως το παιχνίδι Pokemon Go έχει 45 εκατομ. νέους παίκτες καθημερινά από την κυκλοφορία του τον περασμένο μήνα.

Ο αντιπρόεδρος της 888 δήλωσε, πως το νέο παιχνίδι Free Bet Hunt είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μία πρωτοποριακή και διαδραστική εμπειρία στους παίκτες. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να δώσει στους παίκτες καθαρή στοιχηματική εμπειρία και την δυνατότητα να προβλέπουν τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων, χωρίς να επηρεάζονται από την έξαψη και την αναμονή που έχει κάποιος όταν βρίσκεται μέσα στο στάδιο λίγο πριν την σέντρα. Ο αντιπρόεδρος συνέχισε λέγοντας, πως το μεγαλύτερο ατού του Free Bet Hunt της 888sport είναι ότι δεν χρειάζεται να πας στο γήπεδο και να παρακολουθήσεις τον αγώνα για να συμμετέχεις στο παιχνίδι. Τέλος ανέφερε, πως δίνεται έτσι η δυνατότητα στους παίκτες – φιλάθλους των ομάδων να χρησιμοποιούν τις στοιχηματικές προσφορές της εταιρείας όπου και αν βρίσκονται, σε κάθε αγωνιστική της σεζόν.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες