Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Κύπρος: Ο κολοσσός του στοιχήματος Betfair επιστρέφει

Posted by Betman on 12:56

Του Στέλιου Ξιουρή

Απότοκο της θεσμοθέτησης του διαδικτυακού ηλεκτρονικού στοιχήματος από την Εθνική Αρχή στοιχημάτων πρέπει να θεωρείται και η επάνοδος στο νησί του κολοσσού– όπως χαρακτηρίζεται στην παγκόσμια αγορά - εταιρείας Paddy Power Belfair Plc.
Με την είσοδο της εν λόγω εταιρείας που θα υπαχθεί μάλιστα και στον σύνδεσμο των πρακτόρων στοιχήματος η αγορά στην Κύπρο ενισχύεται σημαντικά και με τεράστια οφέλη για την οικονομία, αφού πλέον όλες οι εταιρείες θα είναι αδειοδοτημένες και νόμιμες και θα πληρώνουν φόρους στο κράτος.

Εξάλλου για να δείξουν και το καλό τους πρόσωπο και να αποβάλουν την καχυποψία της κοινωνίας οι πράκτορες στοιχημάτων- μπούκηδες στην καθομιλουμένη- θα συντάξουν και κώδικα συμπεριφοράς και αυτορρύθμισης , ώστε να συμπλέουν με τους νόμους του κράτους.

Η σημαντική ανακοίνωση για το "άνοιγμα" της Κυπριακής αγοράς στο διαδικτυακό στοίχημα γίνεται τέσσερις μήνες μετά που πέντε εταιρείες παροχής υπηρεσιών στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στη Κύπρο προχώρησαν συλλογικά στη καταχώρηση προσφυγών στο διοικητικό δικαστήριο εναντίον της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων αιτούμενες την ακύρωση της παράλειψης της Αρχής να εγκαθιδρύσει διαδικασίες ώστε να καταστεί δυνατή η αίτηση και παραχώρηση άδειας Κλάσης Β για τη παροχή υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχήματος σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί Στοιχημάτων Νόμου ο οποίος ευρίσκεται σε ισχύ από το 2012.

Η ταυτόχρονη καταχώρηση των πέντε προσφυγών αποτελεί ενέργεια κατόπιν απόφασης του Συνδέσμου Εταιρειών και Φίλων Στοιχημάτων Κύπρου με Αρ. Μητρώου 4403 μετά που σχετικό αίτημα τους για αδειοδότηση Κλάσης Β απορρίφθηκε από την Αρχή λόγω της απουσίας των απαιτούμενων διαδικασιών αποδοχής τέτοιων αιτήσεων.

H Δρ. Χριστιάνα Μάρκου, δικηγόρος στο γραφείο Μάρκου & Σια ΔΕΠΕ το οποίο καταχώρησε και χειρίζεται τις εν λόγω προσφυγές εκ μέρους των εταιρειών μας εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη η οποία αλλάζει δραματικά την αγορά τυχερών παιγνιδιών στην Κύπρο και η οποία αναμένει να επιφέρει τεράστια οφέλη με πολλούς αποδέκτες.

Προσέθεσε ότι η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, υπό τη τωρινή της σύσταση και ηγεσία έχει, ειδικά μετά τη διοργάνωση και της πρόσφατης ημερίδας, αναδείξει τη σημασία του τομέα υπηρεσιών στοιχήματος στη Κύπρο και έχει περαιτέρω επιδείξει διάθεση αγαστής συνεργασίας με τις εταιρείες στοιχημάτων με τις οποίες, ως ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Αρχής, κυρία Φιάκκου, θα ευρίσκεται σε τακτικό διάλογο προς ικανοποίηση σχετικού αιτήματος των νομικών συμβούλων του Συνδέσμου αλλά και άλλων εταιρειών που δεν ανήκουν στον Σύνδεσμο.

Μας έχει αναφέρει επίσης ότι ως νομικοί σύμβουλοι του Συνδέσμου θα εργαστούν συστηματικά για την βελτίωση της σχετικής αγοράς και τη καθιέρωση βέλτιστων πρακτικών στη παροχή των σχετικών υπηρεσιών σε στενή συνεργασία με τους νομικούς συμβούλους κάποιων εκ των εταιρειών-μελών του Συνδέσμου και ειδικότερα με τον κύριο Άντρο Πελεκάνο και Αντρέα Πολυκάρπου.

Ως μας ενημέρωσε η κυρία Χριστιάνα Μάρκου, οι νομικοί σύμβουλοι του συνδέσμου έχουν προτείνει προσχέδιο Κώδικα Συμπεριφοράς (που βασίζεται σε αντίστοιχους κώδικες παρόμοιων διεθνών συνδέσμων) στον οποίο όλα τα μέλη του Συνδέσμου θα υπαχθούν και θα τηρούν εθελοντικά σε μια προσπάθεια ανάληψης εκ μέρους του Συνδέσμου και ρόλου αυτορύθμισης της αγοράς όπως συμβαίνει σε χώρες του εξωτερικού.

Πρόκειται μας είπε περί ενός νεοσύστατου συνδέσμου ο οποίος όμως έχει από τον περασμένο μήνα ενδυναμωθεί δραματικά με την έναρξη επίσημης στενής συνεργασίας με την εταιρεία-κολοσσό στο τομέα υπηρεσιών στοιχήματος, Paddy Power Belfair Plc η οποία ευρίσκεται στη διαδικασία προσχώρησης στον Σύνδεσμο και επίσημα.

πηγή  :  www.onlycy.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες