Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Συνεργασία της Μπαρτσελόνα με την στοιχηματική Betfair

Posted by Betman on 08:58

Το ανταλλακτήριο στοιχημάτων Betfair, ανακοίνωσε την μεγαλύτερη της συνεργασία με ποδοσφαιρική ομάδα, που δεν είναι άλλη από την Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα, η Betfair θα είναι επίσημη συνεργάτης της ποδοσφαιρικής ομάδας σε παγκόσμιο κλίμακα. Οι Μπλαουγκράνα για τις επόμενες τρεις σεζόν, θα προβάλουν στους χώρους της έδρας της ομάδας την Betfair στο μέγιστο βαθμό, μιας και μιλάμε για μία από τις διασημότερες ομάδες παγκοσμίως, ανεξαρτήτου αθλήματος, η έδρα της οποίας είναι ασφυκτικά γεμάτη σε κάθε αναμέτρηση. Η Betfair θα έχει δικαιώματα προβολής μέσω των διαφόρων καναλιών επικοινωνίας (τηλεόραση, youtube) και των λογαριασμών κοινωνικών δικτύων της ομάδας. Οι δυο πλευρές θα συνεργαστούν ιδιαιτέρως σε θέματα διαφήμισης, ενώ υπάρχει πρόβλεψη να προβάλλεται η Betfair στο σύστημα γιγαντοοθονών του Καμπ Νου.

Ο γενικός διευθυντής της Betfair δήλωσε πως είναι περιχαρείς για την μακροχρόνια συμφωνία που υπέγραψαν με την Μπαρτσελόνα. Ανέφερε μάλιστα, πως οι Μπλαουγκράνα σε κάθε ποδοσφαιρική σεζόν, είναι άκρως ανταγωνιστικοί όπου και αν συμμετέχουν, ενώ αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε διοργανώσεις με μεγάλη τηλεοπτική κάλυψη, πράγμα που θα βοηθήσει και τους ίδιους να προβάλουν την εταιρεία τους διεθνώς. Τόνισε επίσης, πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν πρόσβαση σε ειδικές στοιχηματικές προσφορές, όπως επίσης σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς που θα πραγματοποιούνται για αυτούς. Στον αντίποδα, ο αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούν με την Betfair, η οποία είναι από τις πρωτοπόρους στην αγορά του αθλητικού στοιχήματος. Πρόσθεσε επίσης, πως ελπίζουν οι φίλοι και οι οπαδοί της ομάδας να απολαύσουν και αυτοί τα οφέλη της συνεργασίας με την στοιχηματική, τόσο μέσω των αποκλειστικών στοιχηματικών προσφορών όσο και μέσω των μοναδικών εκδηλώσεων που θα τους προσφέρονται.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του www.betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to www.betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες