Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Η στοιχηματική Pinnacle Sports αλλάζει όνομα και στρατηγική

Posted by Betman on 11:47

Η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle Sports αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει το εταιρικό της όνομα, αφαιρώντας την λέξη Sports.  Η μετονομασία της στοιχηματικής, η οποία έχει έδρα στο Κουρασάο, διαφαινόταν από τον Μάρτη όταν και αγόρασε το domain (ηλεκτρονική διεύθυνση) Pinnacle.com, που λειτουργεί πλέον ως η κύρια ιστοσελίδα της εταιρείας. Η στοιχηματική εταιρεία, η οποία εκτός από το Κουρασάο έχει αδειοδοτηθεί και στη Μάλτα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο επαναπροσδιορισμός του εταιρικού ονόματος δεν είναι η μόνη αλλαγή στην εταιρεία. Αλλαγές έγιναν επίσης στο λογότυπο της εταιρείας (βλέπετε φωτογραφία άρθρου), καθώς και στα λογότυπα κάθε κλάδου που δραστηριοποιείται, δηλαδή αθλητικό στοίχημα, καζίνο, πόκερ, εικονικά αθλήματα (esports) κ.ά.. Επιπρόσθετα, η στοιχηματική εταιρεία ξεκίνησε την λειτουργία μιας θυγατρικής της, η οποία παραδόξως φέρει το παλιό λογότυπο της εταιρείας, ενώ μετονόμασε και τον κλάδο B2B (Business to Βusiness) που διαθέτει σε Pinnacle Solutions.

Ο διευθύνων σύμβουλος της στοιχηματικής εταιρείας δήλωσε, πως η αλλαγή ονόματος αποτελεί φυσική εξέλιξη, καθώς οι πελάτες και οι συνεργάτες της εταιρείας αναφέρονταν στην εταιρεία παραλείποντας τον όρο Sports, από την αρχή λειτουργίας της στοιχηματικής το μακρινό 1998. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως σκέφτονταν καιρό την αλλαγή εταιρικού ονόματος, η οποία θα παρουσίαζε την ευρεία γκάμα προσφερόμενων υπηρεσιών στοιχηματισμού της εταιρείας, γι’ αυτό και όταν το όνομα domain Pinnacle.com ήταν διαθέσιμο, δεν γινόταν να μην αρπάξουν την ευκαιρία, για να επαναπροσδιορίσουν την εταιρική τους ταυτότητα. Τέλος, να σημειώσουμε πως η Pinnacle εξαγοράστηκε την περασμένη χρονιά από τον Magnus Hedman και την εταιρεία διαχείρισης ρίσκου και πιθανοτήτων Touchbet Ltd που ελέγχει και έχει έδρα στην Μάλτα. Μετά την εξαγορά, η στοιχηματική εφαρμόζει μία επεκτατική στρατηγική, με γνώμονα την είσοδο σε περισσότερες οργανωμένες (με άδειες λειτουργίας) στοιχηματικές αγορές.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του www.betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to www.betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες