Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ξέπλυμα του παράνομου τζόγου μέσω των VLTs από τον ΟΠΑΠ

Posted by Betman on 14:52

Ένα "σύννεφο"πλανάται πάνω από τη δράση των Τσέχων

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που αναπαρήγαγαν πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΠΑΠ στέφθηκε με επιτυχία και οι μέτοχοί της που μίλησαν σε αυτή μετέφεραν στη διοίκηση Ζίγκλερ τα συγχαρητήριά τους. Στην ίδια Γ.Σ. ο κ. Ζίγκλερ εξαπέλυε μύδρους κατά του παράνομου τζόγου. Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, όμως, ήταν γνωστό ότι οι σχέσεις των βασικών μετόχων δεν είναι πλέον τόσο αρμονικές. Λίγο τα προβλήματα με τα VLTs, λίγο η αποκάλυψη από τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της μεθόδευσης Μελισσανίδη με τις ευλογίες και αρχηγού κόμματος για απαλλαγή από τους Τσέχους και για είσοδο στο παιχνίδι του Ιβάν Σαββίδη, δεν χρειάζονταν πολλά για να βαρύνει το κλίμα. Τα πραγματικά σύννεφα όμως μαζεύτηκαν μετά από αποκαλύψεις μηνιαίου περιοδικού για το σχέδιο με κωδική ονομασία «Cloud» (μτφ.: σύννεφο), που στόχο είχε να ενταχθεί στο δίκτυο των καταστημάτων με τα VLTs σχεδόν το σύνολο του παράνομου τζόγου. Στις αποκαλύψεις εμπλέκονται σχεδόν όλα τα ονόματα που έχουν κατηγορηθεί και διωχθεί από τη Δικαιοσύνη για παράνομο τζόγο, καθώς και άτομα γνωστά στα κυκλώματα της νύχτας. Με άλλα λόγια, παραμένει άγνωστο αν ήταν σε πλήρη ή μη γνώση του κ. Ζίγκλερ το συγκεκριμένο γεγονός ή οι εμπλεκόμενοι έστηναν ολόκληρο δίκτυο για τη νομιμοποίηση του παράνομου τζόγου.

Ήταν μάλιστα τέτοια η λεπτομέρεια, ώστε μέχρι και τα αρχεία να έχουν μέσω google map ορίσει περιοχές επιρροής και ευθύνης. Το σχέδιο επεκτεινόταν σε όλη τη χώρα, με συγκεκριμένους ανθρώπους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που οι εμπλεκόμενοι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ήταν το γεγονός ότι «αναβαπτίζοντας» τις παράνομες λέσχες σε καταστήματα με VLTs θα έπιαναν τις προκαθορισμένες από το Δημόσιο προθεσμίες για τη δημιουργία των

καταστημάτων αυτών. Και αν οι Τσέχοι φέρονταν στην αρχή να ήταν ενάντια στη λογική να εμπλακούν με ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος και διατύπωναν εύλογες επιφυλάξεις για τις επιπτώσεις που αυτό θα είχε στο όνομα της εταιρείας, οι Ελληνες μέτοχοι και ιδιαίτερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν φαίνεται να συμμερίστηκαν αυτούς τους προβληματισμούς και προχώρησαν το σχέδιό τους. Σχέδιο που σκόνταψε στον επικεφαλής της ΕΕΕΠ, Αντ. Στεργιώτη, ο οποίος με τις προϋποθέσεις που έθεσε σταμάτησε το πλάνο νομιμοποίησης των παρανόμων της νύχτας και των κυκλωμάτων της. Η αποκάλυψη του θέματος έχει φέρει μεγάλη αναταραχή στην εταιρεία, με στελέχη της να προσπαθούν να εντοπίσουν την πηγή της διαρροής, ενώ οι μέτοχοι κοιτάζουν πλέον με επιφύλαξη τους συνεταίρους τους… Περισσότερα άπλυτα στη φόρα.

πηγή  :  www.parapolitika.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες