Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η ρυθμιστική αρχή GSC στη Νήσο του Μαν προτείνει τα Bitcoin

Posted by Betman on 10:56

Η Νήσος του Μαν και ειδικότερα η ρυθμιστική αρχή παιγνίων GSC, πρότειναν σε όσες στοιχηματικές εταιρείες εκδίδουν άδεια online λειτουργίας  οι ίδιοι, να κάνουν δεκτό το Bitcoin ως μέσο συναλλαγών (για κατάθεση χρημάτων) στους στοιχηματικούς ιστοτόπους τους. Η Νήσος του Μαν αποτελεί μία από τις χώρες με μακρά παράδοση στην αδειοδότηση στοιχηματικών εταιρειών, χρησιμοποιώντας αυστηρά στάνταρ. Έτσι, στις 20 Απριλίου που μας πέρασε, η ρυθμιστική αρχή στη Νήσο του Μαν, Isle of Man’s Gambling Supervision Commission (GSC), έδωσε στην δημοσιότητα μία λίστα με προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις, τις οποίες έχουν ήδη εγκρίνει τόσο η ίδια η GSC όσο και το Υπουργείο Οικονομικών στη Νήσο του Μαν.

Στις προτάσεις της GSC προβλέπεται και η δυνατότητα στις μικρότερες στοιχηματικές εταιρείες (θυγατρικές, white label), να χρησιμοποιούν το back office (τεχνική υποστήριξη, διαχείριση πελατών, λογαριασμού κτλ) της κύριας στοιχηματικής εταιρείας που έχει αδειοδοτηθεί. Τέτοια περίπτωση για παράδειγμα είναι η Pokerstars που ως θυγατρική του στοιχηματικού γκρουπ Amaya Gaming θα έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο back office. Η κύρια πρόταση της GSC έχει να κάνει με την αποδοχή κρυπτονομισμάτων (ή αλλιώς ψηφιακών νομισμάτων) για κατάθεση και στοιχηματισμό στις στοιχηματικές εταιρείες. Με κυριότερο αντιπρόσωπο το Bitcoin στην κατηγορία των κρυπτονομισμάτων, η GSC θέλει να αίρει τον κανονισμό που προβλέπει ότι οι συναλλαγές στις στοιχηματικές εταιρείες μπορούν να γίνουν μέσω κατάθεσης μετρητών, τραπεζικού λογαριασμού, πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αυτό θα αποφασιστεί από την αρμόδια επιτροπή που θα σχηματιστεί για την έγκριση των μεταρρυθμίσεων. Από την πλευρά της η GSC θα φροντίσει το θέμα νομοθετικά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αξία των Bitcoin ή όποιου άλλου κρυπτονομίσματος κατατίθεται στην στοιχηματική εταιρεία, τόσο για την προστασία της ίδιας της εταιρείας όσο και του πελάτη – παίκτη.

Επίσης, η ρυθμιστική αρχή θα ζητήσει και την συμβουλή των αρμόδιων νομοθετικών αρχών της χώρας για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα στάνταρ στις μεταρρυθμίσεις της. Επιπρόσθετα, οι όποιες αλλαγές για την αποδοχή των Bitcoin (και άλλων ψηφιακών νομισμάτων) θα γίνουν με γνώμονα την πολιτική κατά του ξεπλύματος χρημάτων μέσω του στοιχηματισμού, που εφαρμόζεται στην Νήσο του Μαν και ρυθμίζεται από την GSC. Τέλος, η ανακοίνωση της GSC δόθηκε στην δημοσιότητα αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι «πατέρας» του Bitcoin είναι ο Αυστραλός Δρ. Craig Wight, ο οποίος «κρυβόταν» από το 2009 πίσω από την περσόνα του Satoshi Nakamoto, που αποκαλούνταν «δημιουργός» του κρυπτονομίσματος.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες