Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Τουρνουά vs cash games. Τι σου ταιριάζει περισσότερο;

Posted by Betman on 20:13

Όταν κάποιος παίζει πόκερ, υπάρχουν δύο βασικοί τύποι παιχνιδιών στα οποία συμμετέχει στοχεύοντας σε ότι καλύτερο για το κεφάλαιό του.

Ο ένας τύπος είναι τα τουρνουά και ο άλλος τα παιχνίδια μετρητών (cash games).

Παρόλο που τα παιχνίδια μετρητών είναι περισσότερο «ξεκάθαρα» και κάθε μάρκα έχει πραγματική αξία, τα τουρνουά είναι αυτά που δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να πετύχουν κάποιο μεγάλο αποτέλεσμα.

Η απόφαση για το τι ταιριάζει περισσότερο σε έναν παίκτη είναι δύσκολη και παρακάτω θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε τύπου.

Παιχνίδια μετρητών: Πλεονεκτήματα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει κάποιος στα παιχνίδια μετρητών είναι ότι μπορεί να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί. Είτε έχει αποκομίσει κάποιο κέρδος, είτε δεν αισθάνεται πλέον καλά, είτε αν έχει χάσει μόλις ένα blind.

Τα παιχνίδια μετρητών αποτελούν, επίσης, έναν πολύ καλό τρόπο για να αυξήσει κάποιος αργά αλλά σταθερά το κεφάλαιό του και παρόλο που είναι απίθανο να σηκωθεί κάποιος από ένα τραπέζι των €200 με εξαψήφιο ποσό, αποφεύγει επίσης την πιθανότητα να «σκάσει» στο bubble ενός τουρνουά, φεύγοντας με άδεια χέρια έπειτα από πολλές ώρες παιχνιδιού.

Ενδεχομένως, καλού παιχνιδιού και μερικών διπλασιασμών.

Σε γενικότερο πλαίσιο, τα παιχνίδια μετρητών είναι ένα παιχνίδι που παίζεται κυρίως στο flop και με σταθερά blinds και αρκετές μάρκες μπροστά, αποτελεί την αληθινή… φύση του πόκερ.

Παιχνίδια μετρητών: Μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα στα παιχνίδια μετρητών είναι ότι δεν στοχεύει κάποιος σε έναν θρίαμβο όπως συμβαίνει στα τουρνουά. Σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να του αλλάξει την ζωή.

Πολλές φορές η δράση είναι μονότονη και είναι αρκετά εκνευριστική η διαδικασία ανάκαμψης όταν θα χαθούν κάποια buy-ins, καθώς κάτι τέτοιο απαιτεί ημέρες δουλειάς.

Τουρνουά: Πλεονεκτήματα

Τα τουρνουά, εκτός από τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα που προσφέρουν στις πρώτες θέσεις, προσφέρουν επίσης και τεράστια ηθική ικανοποίηση.

Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει πολύ όταν κάποιος κυριαρχεί σε ένα τελικό τραπέζι και στο τέλος κατακτά το τουρνουά.

Η δημοσιότητα που ακολουθεί στη συνέχεια, ακόμα και σε επιτυχίες σε καθημερινά τουρνουά του online poker, μπορεί από την μία μέρα στην άλλη να κάνει έναν παίκτη γνωστό.

Υπάρχουν τουρνουά τα οποία μπορούν με μικρό κόστος να αλλάξουν την ζωή κάθε παίκτη όπως επίσης τουρνουά τα οποία με μόλις $11 μπορούν να αποφέρουν κέρδος $20.000 σε λιγότερο από 24 ώρες.

Τουρνουά: Μειονεκτήματα

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των τουρνουά είναι ο μεγάλος χρόνος ενασχόλησης που απαιτείται.

Στα τουρνουά δεν σηκώνεται κάποιος όποτε θέλει. Είτε θα κερδίσει, είτε θα χάσει.

Πολλοί λένε πως αν δεν έχεις χρόνο να ολοκληρώσεις ένα τουρνουά, μην το παίζεις καθόλου.

Ένα online τουρνουά μπορεί να ξεπεράσει και τις 12 ώρες παιχνιδιού και όσοι παίζουν μάλιστα σε πολλά τουρνουά ταυτόχρονα πρέπει να είναι καθημερινά συγκεντρωμένοι για πάρα πολλές ώρες.

Ένα άλλο αρνητικό στοιχείο είναι πως μπορεί ένας παίκτης να παίζει το καλύτερό του παιχνίδι για πολλές ώρες και στο τέλος να φύγει με άδεια χέρια.

Ακόμα και οι καλύτερες παίκτες του κόσμου αφιερώνουν ώρες και υπάρχουν στιγμές που αποχωρούν χωρίς χρήματα.

Ένα έπαθλο πρώτης θέσης που θα δώσει στον νικητή €100.000 απαιτεί την «εξολόθρευση» πάρα πολλών παικτών και στο online poker, αρκετών χιλιάδων παικτών.

Τέλος, στα περισσότερα στάδια ενός τουρνουά, τις περισσότερες φορές δεν θα έχετε και πολλά blinds μπροστά σας και η διακύμανση στα τουρνουά είναι πολύ μεγάλη ακόμα και για τους κορυφαίους παίκτες.

Παιχνίδια μετρητών vs Τουρνουά: Συμπέρασμα

Όταν κάποιος παίκτης είναι νέος στον χώρο, θα πρέπει να πειραματιστεί σε πολλούς τύπους παιχνιδιού και να βρει τι του ταιριάζει και τι τον ευχαριστεί περισσότερο.

Στο online poker, πλέον, υπάρχουν πάρα πολλά μικρά stakes τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε κάποιον να δοκιμάσει πολλούς τύπους ακόμα και με μία κατάθεση των €100 ή λιγότερα.

Στο PokerStars, θα βρείτε τα περισσότερα παιχνίδια μετρητών και τουρνουά με τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα για όλες τις τσέπες.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες