Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Και επίσημα χαράτσι στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Posted by Betman on 20:22


Άκαρπες απέβησαν τελικά οι προσπάθειες πρακτόρων και ΟΠΑΠ για την ακύρωση του τέλους πέντε λεπτών ανά στήλη στα παιχνίδια του Οργανισμού. Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), απέρριψε την αίτηση του ΟΠΑΠ, καθώς -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα capital.gr- εξέλιπαν οι ειδικές συνθήκες που θα δικαιολογούσαν το την έκδοση αναστολής της Υπουργικής απόφασης. Επίσης, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρει ότι ο ΟΠΑΠ υποχρεούται να δηλώνει μέχρι τις 20 κάθε μήνα στις φορολογικές αρχές τα ποσά που εισπράχθηκαν από το τέλος για τον προηγούμενο μήνα. Εξαιρείται ο Ιανουάριος και μάλλον θα εξαιρεθούν οι μήνες Φεβρουάριος και Μάρτιος, καθώς όπως έχει επισημάνει ο ΟΠΑΠ είναι τεχνικά αδύνατο αυτή την στιγμή να υπολογίσει το ποσό που θα εισπράττεται από το τέλος.

Παράλληλα, από το Υπουργείο Οικονoμικών εκδόθηκε Υπουργική απόφαση, την οποία υπογράφουν οι κ. Τσακαλώτος και κ. Αλεξιάδης, με την οποία ουσιαστικά κλείνει και το ερώτημα εάν τελικά θα αποδοθεί το τέλος ή όχι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου:

* Ο χρόνος απόδοσης του τέλους ορίζεται στους τρεις μήνες από έναν που ήταν σήμερα

* Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που είχαν προκύψει από τη μηνιαία απόδοση του τέλους

* Η απόφαση εναρμονίζεται με τη φορολογική υποχρέωση απόδοσης των ακαθάριστων εσόδων από τυχερά παίγνια (Gross Gaming Revenue).

Υπενθυμίζουμε ότι το τέλος που επέβαλε η Κυβέρνηση στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ ήταν το ισοδύναμο μέτρο για την αποφυγή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Πράκτορες και διοίκηση του Οργανισμού ύψωσαν το ανάστημα τους, και μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις, επεσήμαναν στην Κυβέρνηση ότι το μετρό δεν θα αποδώσει τα προσδοκώμενα κέρδη. Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ είχαν παρουσιάσει και σχετική έκθεση της εταιρίας συμβούλων PwC, με την οποία εξηγούσαν στην Κυβέρνηση γιατί το μέτρο είναι καταδικασμένο να αποτύχει, ενώ ακόμα και οι εκπρόσωποι των θεσμών είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία του.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες