Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η UKGC διαπίστωσε συσχέτιση των παιγνιομηχανημάτων FOBTs με το ξέπλυμα χρήματος

Posted by Betman on 19:30

Η ρυθμιστική αρχή παιγνίων στο Ηνωμένο Βασίλειο (UKGC), αποκάλυψε πως οι στοιχηματικές εταιρείες της χώρας έχουν υποβάλει 633 διαφορετικές περιπτώσεις, ως ύποπτες για ξέπλυμα χρήματος. Οι ύποπτες αυτές περιπτώσεις αφορούν το διάστημα από τον Απρίλιο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2015 και έχουν υποβληθεί στην Εγκληματολογική Υπηρεσία της χώρας. Τα δεδομένα αυτά έφτασαν στην UKGC μέσω του προγράμματος της Freedom of Information (πρόγραμμα πληροφόρησης για ύποπτα στοιχήματα). Σε μία περίπτωση, τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αστυνομία συνέλαβε έναν έμπορο ναρκωτικών, στου οποίου το σπίτι βρήκαν 18 χιλ. λίρες μετρητά, 30 χιλ. λίρες σε ρούχα γνωστών σχεδιαστών, ενώ βρέθηκαν και κερδισμένα αποκόμματα από πρακτορείο στοιχηματισμού αξίας 36 χιλ. λιρών. Το 2013 η UKGC είχε υποχρεώσει την στοιχηματική Gala Coral να επιτρέψουν 90 χιλ. λίρες στο κράτος, ποσό που είχε παιχτεί από ύποπτο λογαριασμό για ξέπλυμα χρήματος, ο οποίος είχε παίξει περί τις 900 χιλ. λίρες στα πρακτορεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με την UKGC, τα παιγνιομηχανήματα FOBTs, αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για ξέπλυμα χρήματος. Ένας έμπορος ναρκωτικών υπέδειξε μάλιστα τον τρόπο που γίνεται το ξέπλυμα χρήματος. Πήγαινε σε ένα καζίνο ή πρακτορείο και έπαιζε στην βίντεο – ρουλέτα και το κόκκινο και το μαύρο στο μηχάνημα FOBT. Έτσι, μετά από 400 φορές που έκανε το ίδιο πράγμα, πήρε την απόδειξη κερδών από το πρακτορείο η οποία νομιμοποιούσε πλέον τα χρήματα του (είχαν πλέον «ξεπλυθεί»). Επιπρόσθετα, πολλές στοιχηματικές δίνουν την δυνατότητα στους παίκτες να μεταφέρουν τα κέρδη τους στον online λογαριασμό τους (π.χ. Ladbrokes), ή να τα μεταφέρουν απευθείας σε προπληρωμένες κάρτες (William Hill), με αποτέλεσμα τα χρήματα να εισέρχονται νόμιμα στο τραπεζικό σύστημα.

Μια πρόταση που έχει υποβληθεί στην UKGC είναι να περιοριστεί το ποσό παιξίματος ανά γύρο στις 2 λίρες (είτε είναι μπίλια στη ρουλέτα, είτε γύρισμα στα φρουτάκια και σε άλλα τυχερά παιχνίδια), για να περιορίσουν αυτούς που θέλουν να ξεπλύνουν χρήματα. Τέλος η ομοσπονδία στοιχηματικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο – ABB, ανέφερε πως τα FOBTs και τα πρακτορεία σε καμία περίπτωση δεν έχουν γίνει κέντρα που δραστηριοποιούνται εγκληματίες και παραμένουν ασφαλή για στοιχηματισμό.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες