Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η Ladbrokes έλαβε χρηματοδότηση για την συγχώνευση με την Coral

Posted by Betman on 12:23

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, υπέγραψε συμφωνία (ουσιαστικά δάνειο) με τραπεζικό όμιλο, που φτάνει τα 1,35 δις λίρες Αγγλίας. Η Ladbrokes «χρειάζεται» αυτά τα χρήματα για την χρηματοδότηση της επερχόμενης συγχώνευσης με την στοιχηματική εταιρεία Coral. Ο πραγματικός λόγος βέβαια, του δανεισμού ενός τόσο μεγάλου ποσού από την Ladbrokes, είναι το υπάρχων χρέος της Coral που φτάνει τα 1,4 δις λίρες. Γι΄αυτό το λόγο η Ladbrokes προχωράει σε δανεισμό αυτού του ποσού, έτσι ώστε στη νέα εταιρεία που θα προκύψει από την συγχώνευση, να μην υπάρχει το προγενέστερο χρέος. Η χρηματοδότηση θα γίνει σε τρία σκέλη, και θα είναι διαθέσιμη για χρήση ανάλογα με την πρόοδο της συμφωνημένης συγχώνευσης μεταξύ των εταιρειών. Η πρώτη δόση φτάνει τα 600 εκατομ. λίρες και θα δοθεί μεταξύ Οκτωβρίου 2016 και Ιανουαρίου 2018. Η δεύτερη, που φτάνει τα 350 εκατομ. λίρες τον Ιούνιο του 2019, , ενώ η τρίτη, ύψους 400 εκατομ. λιρών τον Οκτώβριο του 2020.

Η Ladbrokes είχε ήδη δάνεια σε εκκρεμότητα, ή καλύτερα σε οικονομικούς όρους θα χρηματοδοτούνταν, με περίπου 400 εκατομ. λίρες από τον Δεκέμβριο του 2016. Πλην όμως τα παραπάνω ακυρώθηκαν, για να δοθεί η κύρια χρηματοδότηση που θα εξαλείψει το χρέος της Coral. Η Ladbrokes έχει εκκρεμή ενεργά ομόλογα, συνολικής αξίας 325 εκατομ. λιρών, τα οποία λήγουν το 2017 και το 2022, και δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει για την χρηματοδότηση της συγχώνευσης.

Έτσι, με την νέα χρηματοδότηση (αυτή με τα ψιλά 1,35 δις λίρες!) το χρέος της Coral, δεν θα επιβαρύνει τη νέα «γιγαντιαία» εταιρεία που θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, με όνομα Ladbrokes Coral Group. Σε δήλωσή του, ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής της Ladbrokes ανέφερε πως είναι ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση και στήριξη των τραπεζών. Με την χρηματοδότησή τους, παρέχουν την απαιτούμενη ρευστότητα που θα χρειαστεί η νέα μεγεθυμένη στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes Coral Group, μετά τις χρονοβόρες διαδικασίες συγχώνευσης.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες