Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ο ESSA προτείνει σχέδιο για την προστασία όλων των αθλημάτων

Posted by Betman on 12:26

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ESSA παροτρύνει την Ευρωπαϊκή Ένωση, να υιοθετήσει το British Intergity Action Plan, ένα σχέδιο με οδηγίες για την προστασία της ακεραιότητας του αθλητισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο πρόεδρος του ESSA αποκάλυψε το σχέδιο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο ESSA είναι οργανισμός που απαρτίζεται από επίγειες, online και τηλεφωνικές στοιχηματικές εταιρείες που ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα, με σκοπό την προστασία των αθλημάτων και την ακεραιότητα του στοιχηματισμού. Μέλη της είναι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες συμπεριλαμβανόμενων των William Hill, Paddy Power, Ladbrokes, Interwetten, Unibet κ.ά. Το σχέδιο περιέχει πρακτικές για αποτελεσματικό εντοπισμό και επιβολή μέτρων, σε ότι επιβουλεύεται τα αθλητικά γεγονότα, τους πελάτες – καταναλωτές προϊόντων στοιχηματισμού και τις αρχές που τα επιβλέπουν. Με λίγα λόγια το σχέδιο της ESSA, βοηθά στον εντοπισμό στημένων αγώνων, αν υπάρχει επηρεασμός διαιτητών κτλ, πράγματα που έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον νόμιμο στοιχηματισμό που προσφέρουν οι αδειοδοτημένες εταιρείες.

Ο πρόεδρος του ESSA μίλησε μπροστά στα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αντιπροσώπους των αθλητικών οργανισμών. Τους ανέφερε, πως είναι επιτακτικό οι ρυθμιστικές αρχές παιγνίων να συνεργαστούν με τις διωκτικές αρχές, όπως επίσης με τις αθλητικές αντιπροσωπίες (π.χ. ΕΠΟ) και τις ίδιες τις στοιχηματικές εταιρείες, για να αντιμετωπίσουν τις «επιθέσεις» που απειλούν την ακεραιότητα των αθλημάτων πάσης φύσεως. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, στο σχέδιο του ESSA υπάρχει λεπτομερής, κοινή στρατηγική, σε όλους τους τομείς, για την «ανατροπή» του στησίματος αγώνων. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να υπάρξει ανταλλαγή πληροφόρησης μεταξύ των παραπάνω τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με την ESSA είναι απαραίτητο, τέτοιες πρακτικές να εφαρμοστούν όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μόνο τότε θα είναι δυνατόν να αποκλειστούν μια και καλή εκείνα τα εγκληματικά στοιχεία που προσπαθούν συνεχώς να επηρεάζουν τους αγώνες, με αποτέλεσμα να υπεξαιρούν ουσιαστικά χρήματα από τις στοιχηματικές εταιρείες (που δέχονται σημαντικά οικονομικά χτυπήματα έτσι) και τους πελάτες τους.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες