Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Αντισυνταγματικός ο κανονισμός για αθλητικό στοίχημα στη Γερμανία

Posted by Betman on 11:49

Το Συνταγματικό Δικαστήριο στη Βαυαρία της Γερμανίας, χαρακτήρισε την Interstate Treaty, δηλαδή την συμφωνία μεταξύ όλων των κρατιδίων στη Γερμανία σε θέματα στοιχηματισμού, ως αντισυνταγματική. Αυτή η απόφαση έρχεται να προστεθεί σε άλλες τόσες, που επιβαρύνουν το σχετικό νομικό πλαίσιο για τον στοιχηματισμό στην χώρα. Στο παρελθόν και άλλα δικαστήρια στη Γερμανία έχουν ασκήσει κριτική, όσον αφορά τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στον κανονισμό για το στοίχημα στην Γερμανία. Παρόλα αυτά, με την πρόσφατη απόφαση επιβεβαιώνονται οι υποψίες πως το συμβούλιο για θέματα στοιχηματισμού (που κατέχει θέση ρυθμιστικής αρχής παιγνίων), και ονομάζεται Glücksspielkollegium, παραβαίνει το σύνταγμα.

Στην απόφαση του το συνταγματικό δικαστήριο ανέφερε συγκεκριμένα, πως η επέκταση των χορηγούμενων αδειών αθλητικού στοιχήματος, πέρα των 20 που ισχύει τώρα, δεν θα έκανε την Interstate Treaty σύμφωνη με το σύνταγμα στη Γερμανία. Ο Πρόεδρος της ένωσης German Sports Betting Association – DSWV (ένωση στοιχηματικών εταιρειών αθλητικού στοιχήματος) δήλωσε, πως το Glücksspielkollegium είχε ήδη πάρα πολλές αγωγές και ενστάσεις να αντιμετωπίσει. Οπότε η πολιτική επέμβαση, για βαθιά μεταρρύθμιση του νομοθετικού πλαισίου για τον στοιχηματισμό είναι αναπόφευκτη. Συνέχισε λέγοντας πως η Interstate Treaty έχει αποδειχθεί «λίγη» τόσο πρακτικά όσο και στα δικαστήρια, οπότε ήρθε η ώρα να παρέμβει η Πρωθυπουργός στη Γερμανία για την «συνταγματική» επίλυση του θέματος. Προς το τέλος αυτού του μήνα αναμένεται, ο ειδικός εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να εκδώσει βούλευμα για την υπόθεση «Ince». Η παραπάνω υπόθεση είναι ουσιαστικά η προσφυγή που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, με ερώτημα, εάν το νομικό πλαίσιο στην Γερμανία σε θέματα αθλητικού στοιχήματος (ειδικά όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις), είναι συμβατό με τις απαιτήσεις της Ε.Ε. Να σημειωθεί πως η Interstate Treaty είναι σε εφαρμογή στη Γερμανία από το 2012. Εάν τελικά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφασίσει πως το νομικό πλαίσιο στοιχηματισμού στην Γερμανία δεν είναι σύμφωνο και συμβατό με τις απαιτήσεις της Ε.Ε., τότε -επιτέλους- θα αναγκαστεί να επαναρυθμίσει την διαδικασία αδειοδότησης στοιχηματικών εταιρειών αθλητικού στοιχήματος και γενικά τα προαπαιτούμενα για το αθλητικό στοίχημα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πάντως, πως οι πολιτικοί της χώρας έχουν κάνει ότι μπορούν για να μην αλλάξει το υφιστάμενο καθεστώς αδειοδοτήσεων και το νομικό πλαίσιο για το αθλητικό στοίχημα.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες