Φιλική Ιστοσελίδα

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Προπληρωμένη κάρτα από την William Hill

Posted by Betman on 10:06

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ολοκλήρωσε την προώθηση και διαφήμιση, της νέας της προπληρωμένης κάρτας Priority Access Card. Με την νέα αυτή κάρτα, οι πελάτες της William Hill θα έχουν άμεση και απεριόριστη πρόσβαση στα κέρδη τους (αυτά που διατηρούν στον λογαριασμό τους στην εταιρεία). Η παραπάνω κάρτα είναι προπληρωμένη, τύπου Mastercard και η στοιχηματική εταιρεία δηλώνει πως είναι η πρώτη του είδους της, που κυκλοφορεί στην στοιχηματική αγορά. Πλέον, με την χρήση αυτής της κάρτας, αφαιρείται το χρονικό διάστημα τριών με πέντε υποχρεωτικών ημερών αναμονής για τους πελάτες, για να κάνουν ανάληψη των χρημάτων που διατηρούν στους λογαριασμούς της William Hill.

Η κάρτα τον περασμένο Ιούνη, ήταν διαθέσιμη μόνο για VIP πελάτες. Είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της εταιρείας, προσφέροντάς τους άμεση πληρωμή των κερδών (μέσω της προπληρωμένης κάρτας), εξαλείφοντας έτσι την καθυστέρηση που υπάρχει όταν επεξεργάζεται την πληρωμή η τράπεζα. Με αυτή την διαδικασία θα μπορούν οι παίκτες να ξοδεύουν ή να κάνουν ανάληψη των χρημάτων που κέρδισαν, απευθείας, σε οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει μηχάνημα ανάγνωσης της κάρτας ή ΑΤΜ. Οι πελάτες της William Hill θα μπορούν να ξοδέψουν με την προπληρωμένη κάρτα, μόνο ότι έχουν κερδίσει η καταθέσει στην κάρτα. Ο υπεύθυνος για την στοιχηματική εμπειρία παιχνιδιού των πελατών και του τμήματος καινοτομίας της William Hill, δήλωσε πως είναι πια καιρός η βιομηχανία στοιχηματισμού να παρέχει πραγματική πολυκάναλη εμπειρία (σε πολλές πλατφόρμες όπως Η/Υ, smartphone κτλ) που εκπληρώνει τις απαιτήσεις των πελατών. Συνέχισε λέγοντας, πως η Priority Access Card της William Hill αλλάζει ολόκληρη την στοιχηματική εμπειρία, αφού αίρει τους περιορισμούς που υπήρχαν στην γρήγορη πρόσβαση των παικτών στα κέρδη τους, δίνοντάς τους την δυνατότητα να «εξαργυρώνουν» τα κέρδη τους σε αγορές και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Στην πιλοτική εφαρμογή της κάρτας, υπήρχαν πολύ θετικές αντιδράσεις από πλευράς παικτών και στην εταιρεία ήδη σκέφτονται τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρουν, όταν αρχίσουν να χρησιμοποιούν περισσότεροι παίκτες την κάρτα της William Hill.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες