Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεργασία της στοιχηματικής Coral με τον Άλαν Σίρερ

Posted by Betman on 22:00

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η στοιχηματική εταιρεία Coral. Έκλεισε συνεργασία με τον πρώην αρχηγό της ποδοσφαιρικής Εθνικής Αγγλίας και της Νιούκασλ, τον γνωστό μας Άλαν Σίρερ. Η «δουλειά» του θα είναι αυτή του «ποδοσφαιρικού πρέσβη» για την Coral. Ο νεοαποκτηθείς λοιπόν συνεργάτης και πρώην ποδοσφαιριστής, θα είναι επίσημος σχολιαστής της Coral, αφού θα γράφει άρθρα σε εβδομαδιαίο μπλογκ της εταιρείας, για «καυτά» θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, καθώς επίσης και για σημαντικές ποδοσφαιρικές ιστορίες. Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε εκδηλώσεις της Coral, και θα είναι το πρόσωπο της εταιρείας στο τομέα των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Coral ανέφερε, πως ο Άλαν Σίρερ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, και πως αυτή η συνεργασία είναι πολύ απλά, η μεγαλύτερη που έχει υπογράψει η Coral, όσον αφορά το ποδόσφαιρο.

Η πλειονότητα των πελατών της Coral είναι ποδοσφαιρόφιλοι, οπότε ήταν απόλυτα λογικό να αναζητήσουν ένα από τα μεγαλύτερα και αξιοσέβαστα ονόματα στο ποδόσφαιρο, για να συνεργαστούν. Στην εταιρεία πιστεύουν πως ο Σίρερ, θα διατηρήσει το φοβερό και αδιαμφισβήτητο στυλ που είχε στο ποδόσφαιρο και στην αρθρογραφία του μπλογκ, οπότε θα είναι περιζήτητο προς ανάγνωση από τους φιλάθλους. Από την μεριά του ο Σίρερ δήλωσε, πως ανυπομονεί για την συνεργασία με την Coral, και θέλει να προσφέρει στους ποδοσφαιρόφιλους πελάτες της, τις σκέψεις του και τις απόψεις του για την συναρπαστική ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκίνησε. Χαρακτηριστικά είπε, πως το ποδόσφαιρο είναι τόσο συναρπαστικό άθλημα που πάντα υπάρχει χρόνος για αντιπαράθεση, οπότε θα είναι διασκεδαστικό να εκφράζει τις σκέψεις του, σε εβδομαδιαία βάση, μέσω του μπλογκ. Ο Άλαν Σίρερ θα «φιλοξενείται» στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Coral, www.news.coral.co.uk, ενώ το εβδομαδιαίο του μπλογκ θα αποστέλλεται κάθε εβδομάδα σε όλους τους πελάτες της στοιχηματικής εταιρείας. Ο Άλαν Σίρερ προστίθεται σε μία δυνατή ομάδα, πρώην «αθλητικών αστέρων», συνεργατών της Coral, όπως ο Σκοτ Μίντο (πρώην ποδοσφαιριστής και σπορτκάστερ στο Sky Sports) και άλλοι.

πηγή  :   www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες