Φιλική Ιστοσελίδα

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεργασία Boylesports με την Metric Gaming για live betting

Posted by Betman on 21:37

Η εταιρεία λογισμικού Metric Gaming, που εξειδικεύεται στο live betting (ζωντανό στοίχημα), ανακοίνωσε την πρόσφατη συνεργασία της με την στοιχηματική εταιρεία που έχει έδρα στην Ιρλανδία, Boylesports. Στην συμφωνία προβλέπεται, πως η Metric Gaming θα ενσωματώσει την λειτουργία συνεχούς τροφοδότησης με νέες αποδόσεις στο γκολφ, στην στοιχηματική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Boylesports. Το live betting που θα παρέχει η Metric Gaming, θα επιτρέπει την επιλογή ανά δύο ή τρία πλήρη χτυπήματα (balls) – γύρους. Έτσι οι πελάτες – παίκτες της Boylesports θα μπορούν να στοιχηματίσουν ζωντανά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ποιος από τους παίκτες του γκολφ, θα έχει τον καλύτερο γύρο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού των 18 τρυπών (holes). Εννοείται, πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι αποδόσεις αλλάζουν συνέχεια. Με την νέα αυτή υπηρεσία, η Metric Gaming μπορεί να παρέχει τόσο στους τωρινούς όσο και στους μελλοντικούς συνεργάτες της ένα πρωτοποριακό προϊόν. Με λίγα λόγια τους παρέχει live betting, με συνεχή ενημέρωση των αποδόσεων, μέσω τεχνολογίας που θα ενσωματώνεται στην δική τους στοιχηματική πλατφόρμα (των στοιχηματικών εταιρειών).

Στο μέλλον θα προστεθεί και η δυνατότητα στοιχηματισμού από τρύπα σε τρύπα (δηλαδή από γύρο σε γύρο), όπως επίσης το σκορ που θα καταφέρει κάθε παίκτης ή το πόσες τρύπες θα κερδίσει (αυτός που βάζει το «μπαλάκι» στην τρύπα πρώτος) κάποιος παίκτης. Ο εμπορικός διευθυντής της Boylesports δήλωσε, πως η Metric Gaming τους εντυπωσίασε με τις καινοτόμες λύσεις λογισμικού που παρέχει και την φανταστική εμπειρία αθλητικού στοιχήματος που εμπεριέχει. Συνέχισε λέγοντας, πως είναι ενθουσιασμένοι για την συνεργασία με την Metric Gaming, καθώς αναμένουν να «δώσουν» στους πελάτες τους φοβερή εμπειρία live betting σε αγώνες γκολφ. Στον αντίποδα, ο διευθύνων σύμβουλος της Metric Gaming, ανέφερε πως αισθάνονται περήφανοι για το λογισμικό που παρέχουν στον στοιχηματισμό του γκολφ, ειδικά για το live betting, το οποίο ανυπομονούν να παρέχουν στην Boylesports με την συνεργασία τους, μία καθιερωμένη και σημαντική εταιρεία (όπως την χαρακτήρισε) στην στοιχηματική αγορά.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες