Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Γερμανία περιμένουν απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Posted by Betman on 15:30

Σε αναμονή μιας σημαντικής δικαστικής απόφασης του Ειδικού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (ECJ), είναι όλοι όσοι έχουν κατά καιρούς κριτικάρει την Γερμανία για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον online στοιχηματισμό (αθλητικό στοίχημα και τυχερά παιχνίδια). Ο λόγος αυτής της κριτικής είναι η τεράστια καθυστέρηση στην λειτουργία του νομικού πλαισίου για την αδειοδότηση του αθλητικού στοιχήματος στην Γερμανία. Επίσημη απόφαση για την υπόθεση, η οποία ονομάζεται «Ince», από το Ειδικό Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αναμενόταν σε μία εβδομάδα. Πλην όμως με νέα ανακοίνωση, το ECJ θα δώσει την απόφαση του στην δημοσιότητα, όχι νωρίτερα, από τις 22 Οκτωβρίου. Η τελική όμως απόφαση (αυτή που θα εφαρμοστεί τελικά) αναμένεται 2 με 3 μήνες μετά την πρώτη ανακοίνωση. Από την νέα καθυστέρηση έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα οι στοιχηματικές εταιρείες και οι μέτοχοι σχετικών εταιρειών στην Γερμανία.

Με την απόφαση αυτή όλοι περιμένουν την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταστήσει άκυρη την Interstate Treaty, δηλαδή τον σχετικό νόμο που αφορά τις αδειοδοτήσεις στην Γερμανία. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μάχη του ισχύοντος τοπικού νόμου για την αδειοδότηση στοιχηματικών εταιρειών στην Γερμανία, με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις οδηγίες που απορρέουν από αυτό, και εφαρμόζονται αυτή την στιγμή σε άλλες στοιχηματικές αγορές. Το ECJ καλείται να απαντήσει στο ερώτημα αν η νομοθεσία (Interstate Treaty) στην Γερμανία για την αδειοδότηση στοιχηματικών εταιρειών, που υπογράφτηκε το 2012, πληρεί τους κανόνες και τις απαιτήσεις διαφάνειας που ορίζει η Ε.Ε. Εάν τελικά το ECJ αποφασίσει πως ο σχετικός νόμος στη Γερμανία δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, τότε οι νομοθέτες και η αντίστοιχη ρυθμιστική αρχή παιγνίων, θα αναγκαστούν να αναδιαρθρώσουν τις διαδικασίες αδειοδότησης και να τις εναρμονίσουν με τις υπόλοιπες στοιχηματικές αγορές. Στην διαδικασία αδειοδότησης εταιρειών στην Γερμανία, έχουν ανακατευτεί πολλές φορές οι πολιτικοί της χώρας τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας «περίεργες» αλλαγές. Να σημειωθεί πως η στοιχηματική αγορά στην Γερμανία έχει ένα διόλου ευκαταφρόνητο μέγεθος, τόσο σε αριθμό παικτών όσο και σε ποσά στοιχηματισμού, ειδικά στο αθλητικό στοίχημα.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες