Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η ρυθμιστική αρχή MGA προχωρά σε νομοθετικές αλλαγές στη Μάλτα

Posted by Betman on 14:00

Εκπρόσωπος της Malta Gaming Authority – MGA (ρυθμιστική αρχή παιγνίων στη Μάλτα) ανακοίνωσε, πως το υπάρχων νομοθετικό πλαίσιο για τον στοιχηματισμό στην Μάλτα επανεξετάζεται και θα υπάρξουν μεταρρυθμίσεις τους ερχόμενες μήνες. Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής στην Μάλτα ανέφερε, πως θα εισαχθεί για ψήφιση νέο νομοσχέδιο για τον στοιχηματισμό το ερχόμενο Φθινόπωρο. Οι αλλαγές στην νομοθεσία έρχονται ως αντίδραση στην βαριά κριτική που δέχθηκε η MGA (ειδικά μετά το σκάνδαλο με την ιταλική Μαφία και εταιρίες στοιχηματισμού).

Σύμφωνα βέβαια με τον εκπρόσωπο της MGA, δουλεύουν στην αναβάθμιση του νομικού πλαισίου για τον στοιχηματισμό από το 2013. Μέσω της αναβάθμισης, η MGA, θα αποκτήσει μεγαλύτερο «ειδικό» βάρος και θα οδηγεί για μία ακόμα φορά τις εξελίξεις στον τομέα του ελέγχου και της αδειοδότησης εταιρειών στοιχηματισμού. Στις προτάσεις για την μεταρρύθμιση του νομικού πλαισίου περιλαμβάνεται η ενδυνάμωση της προστασίας των παικτών, ειδικά αυτών που στοιχηματίζουν online. Ο εκπρόσωπος της MGA αρνήθηκε πως προχωρούν στις αλλαγές αυτές μετά την «Επιχείρηση Στοίχημα» (Operation Gambling), που οδήγησε στις συλλήψεις 41 ατόμων και στο κλείσιμο των στοιχηματικών εταιρειών Betsolutions4U Limited και Uniq Group Limited. Η MGA παρουσίασε το παραπάνω περιστατικό ως μεμονωμένο γεγονός.

Συνεχίζοντας ο εκπρόσωπος της αρχής είπε, πως η MGA είναι γνωστή για τις αυστηρές διαδικασίες αδειοδότησης και τις δομές, που επιτρέπουν την βιομηχανία στοιχηματισμού να ανθεί. Η Μάλτα ήταν η πρώτη χώρα που ξεκίνησε να ρυθμίζει τον online στοιχηματισμό με την Lotteries and Other Games Act (το πρώτο νομοθετικό πλαίσιο για την ρύθμιση του στοιχηματισμού). Γι” αυτόν τον λόγο κινείται και παραμένει πάντα πρωτοπόρος στην βιομηχανία στοιχηματισμού. Το νομικό πλαίσιο που έχουν στην Μάλτα, υπήρχε όταν ακόμα η αγορά στοιχηματισμού δεν ρυθμιζόταν σε καμία άλλη χώρα. Έτσι κατάφερε και προσέλκυσε τόσες πολλές στοιχηματικές εταιρείες και έγινε παράδειγμα για άλλες ρυθμιστικές αρχές, σε άλλες χώρες τις Ευρώπης. Είναι πλέον ευρέως γνωστό, πως την περασμένη δεκαετία η βιομηχανία στοιχηματισμού «μεγάλωσε» τόσο πολύ, που έγινε ένας από τους οικονομικούς πυλώνες της χώρας. Έτσι συνεχίζει να φέρνει στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες ανοίγουν θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη με τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Εξαιτίας όμως της ραγδαίας ανάπτυξης, είναι απαραίτητη η τακτική αναθεώρηση (και αναβάθμιση) της σχετικής νομοθεσίας και της ίδιας της MGA, έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις τελευταίες εξελίξεις, της γρήγορα εξελισσόμενης βιομηχανίας στοιχηματισμού. Θα μπορεί έτσι να διατηρεί σταθερό και ομαλό έλεγχο στις στοιχηματικές εταιρείες τις οποίες αδειοδοτεί.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες