Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Όποιος κλέβει στα χαρτιά … Ιστορίες από τα τραπέζια του live πόκερ (Α'μέρος)

Posted by Betman on 09:46

Οι ιστορίες απάτης από τον κόσμο του πόκερ φέτος έχουν την τιμητική τους και έτσι είπαμε να θυμηθούμε μερικές από τις πιο γνωστές απάτες στα τραπέζια του live poker όπως τις είχε περιγράψει ο συγγραφέας του «Famous Gamblers, Poker History, and Texas Stories», Johnny Hughes.

♠ Στο Τέξας ένας απατεώνας κέρδισε εκατοντάδες δολάρια σε παράνομα παιχνίδια τζόγου, με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο: κάθισε απέναντι από τον dealer και έβαλε το κινητό του πάνω στο τραπέζι. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χρησιμοποιούσε το κινητό του σαν scanner, για να «διαβάζει» τα bar codes πάνω στα φύλλα. Ταυτόχρονα, φορούσε ένα ακουστικό συνδεδεμένο με το κινητό, κάτω από τα τεράστια ακουστικά του. Οι dealers ήταν μέσα στο κόλπο – και έφερναν τις δικές τους τράπουλες. Ο δε απατεώνας ήταν γνωστό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Στη διάρκεια της ιστορίας, οι απάτες στα παιχνίδια δεν είναι τόσο συχνές όσο θα νόμιζε κανείς και οι απατεώνες συχνά προδίδονται μόνοι τους. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, το περίεργο παιχνίδι και η συμπεριφορά του τύπου, αλλά και τα συχνά suck out, τον πρόδωσαν και πλέον τα κινητά πάνω στο τραπέζι δεν επιτρέπονται στο Austin, ενώ δεν επιτρέπεται ούτε στους dealer να φέρνουν τις δικές τους τράπουλες.

Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία στα τραπέζια.

♥ Στο παρελθόν υπήρξε άλλη μια συνεργασία παίκτη και dealer με …κακό σκοπό. Ο dealer μοίραζε τα φύλλα με τέτοιο τρόπο ώστε να «καθρεφτίζονται» στην οθόνη του κινητού του παίκτη.

Κάθε είδους καθρέφτες (κλειδιά, δαχτυλίδια, ακόμα και ipods) έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για παρόμοιους σκοπούς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιτρέπονται στα τραπέζια στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να παρακάμψει κανείς την απαγόρευση.

♣ Μια από αυτές τις μεθόδους περιλαμβάνει έναν γλόμπο λάμπας! Κάποιοι, ψεκάζουν το γλόμπο με ένα υλικό που τον κάνει καθρέφτη και στη συνέχεια τον σπάνε. Φοράνε ένα επίδεσμο στο χέρι και στερεώνουν πάνω ένα μικρό θραύσμα από τον σπασμένο καθρέφτη. Και τα υπόλοιπα είναι …ιστορία. Αυτή είναι μια μέθοδος που προτιμούν όσοι παίζουν «μάνα» στο blackjack, καθώς στη διάρκεια του ανακατέματος μπορούν να βλέπουν με αυτό το τέχνασμα τα φύλλα.

Δεν χρειάζεται όμως πάντα η συνεργασία του dealer, όπως στην πρώτη ιστορία που αναφέρεται.

♦ Σε μια άλλη ιστορία, ο παίκτης είχε έναν συνεργό που τριγύριζε το τραπέζι και του έστελνε γραπτά μηνύματα με τα χέρια των άλλων παικτών. Είναι η τεχνολογικά εξελιγμένη έκδοση του τύπου που ενημερώνει με σινιάλα έναν παίκτη για τα φύλλα των υπολοίπων.

Μάλιστα, στην Άγρια Δύση, οι πρώτοι τηλέγραφοι χρησιμοποιήθηκαν και για να στέλνουν μηνύματα στα τραπέζια του πόκερ – ναι, και για απάτες.

♠ Αργότερα, ένα σκάνδαλο ξέσπασε όταν σε ένα παιχνίδι στο Λος Άντζελες ο παίκτης λάμβανε μηνύματα για τα χέρια των υπολοίπων με ένα μικρό δέκτη. Τα μηνύματα εξέπεμπε ραδιοπομπός από τον πάνω όροφο, όπου βρισκόταν ο συνεργός και είχε ορατότητα στο τραπέζι.

♥ Ο θρύλος θέλει τον Nick the Greek να έχει χάσει πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια το 1949 όταν ο Ray Ryan τον ξεγέλασε και τον έπεισε να παίξουν ένα παιχνίδι πόκερ σε ανοιχτό χώρο, σε μια πισίνα στο Λας Βέγκας. Ένας τύπος με κιάλια έστελνε σήματα για τα φύλλα του Nick σε μια συσκευή που ο Ryan φορούσε στη μέση του.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες