Φιλική Ιστοσελίδα

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η Juniper Research λέει πως ανεβαίνει ο στοιχηματισμός παγκοσμίως

Posted by Betman on 16:30

Μία νέα μελέτη είδε το φως της δημοσιότητας, από την Εταιρεία Ερευνών Juniper Research. Στην έρευνα αυτή διαπιστώνει πως ένας στους δέκα ενήλικες παγκοσμίως (γιατί ο στοιχηματισμός απαγορεύεται σε πολίτες κάτω των 18 ετών), θα έχει ασχοληθεί μέχρι το 2019, με κάποια μορφή στοιχηματισμού (αθλητικό ή τυχερά παιχνίδια), είτε μέσω φορητών συσκευών (smartphone, tablet) είτε online από τον υπολογιστή τους. Ειδικότερα, στην πρόβλεψη περιγράφεται πως σχεδόν οι μισοί ενήλικες στις στοιχηματικές αγορές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, θα ασχολούνται ενεργά με τον στοιχηματισμό εκείνη την χρονιά. Οι ερευνητές της Juniper Research επισημαίνουν, πως κατά κύριο λόγο η ανάπτυξη του στοιχηματισμού θα έρθει από την προσφερόμενη πλέον φορητότητα, δηλαδή την δυνατότητα να παίζεις από την φορητή σου συσκευή (smartphone, tablet). Επίσης σιγά σιγά πιστεύουν πως ακόμα και οι λοταρίες θα μεταφερθούν (ως στοιχηματικό παιχνίδι) σε online – φορητό επίπεδο. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την Juniper Research, ο στοιχηματισμός θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο με την «απελευθέρωση» περισσότερων στοιχηματικών αγορών τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρόλο που οι πολιτικές και αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να πατάξουν τον παράνομο και μη αδειοδοτημένο στοιχηματισμό, διεθνείς ιστοσελίδες που προσφέρουν αθλητικό στοίχημα και τυχερά παιχνίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες (ενώ απαγορεύεται ρητά η λειτουργία τους), παρουσιάζουν μεγάλη «κίνηση» όσον αφορά το ύψος και τον αριθμό των στοιχημάτων. Στον αντίποδα, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των στοιχηματικών εταιρειών, ειδικά των μεγαλύτερων, που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς αδειοδοτήσεων και τους νόμους, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην μελέτη της Juniper Research αναφέρεται πως, κάποιες στοιχηματικές εταιρείες, πολλές φορές αποχωρούν από τις παραπάνω «επίμαχες» στοιχηματικές αγορές εφόσον δεν πληρούν τις προϋποθέσεις (ή υπάρχει υψηλή φορολόγηση). Ειδικός παρατηρητής της Juniper Research, που μελετά την αγορά στοιχηματισμού δήλωσε, πως για παράδειγμα, οι στοιχηματικές εταιρείες Playtech και Mansion αποχώρησαν από την αγορά στην Γερμανία, ενώ λόγω της αυξημένης φορολογίας στο αθλητικό στοίχημα, αποχώρησε από την Πορτογαλία η William Hill. Ο ειδικός παρατηρητής προειδοποίησε πως η απαγορευτικά υψηλή φορολόγηση θα οδηγήσει σε έξοδο από τις αγορές τις μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες, αφήνοντας τους παίκτες να διαλέξουν μεταξύ παράνομων ή μη αδειοδοτημένων εταιρειών.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες