Φιλική Ιστοσελίδα

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Το FBI κινείται ενάντια στο παράνομο αθλητικό στοίχημα

Posted by Betman on 17:08

Το γνωστό σε όλους μας FBI, ξεκίνησε μια πρωτοβουλία με όνομα Internet Sports Books. Η κίνηση αυτή γίνεται για να αντιμετωπιστεί η «ανερχόμενη απειλή» του online αθλητικού στοιχήματος όταν αυτό εμπλέκεται με το οργανωμένο έγκλημα. Η πρωτοβουλία Internet Sports Books, ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με το FBI η Ιταλική Μαφία και τα Ασιατικά Συνδικάτα Εγκλήματος κυρίως, χρησιμοποιώντας διεθνείς, παράνομες ιστοσελίδες αθλητικού στοιχήματος, προσφέρουν αθλητικό στοίχημα σε παίκτες παγκοσμίως. Με την Internet Sports Books το FBI προσπαθεί να διαταράξει και να αποκαθηλώσει τις εγκληματικές οργανώσεις μέσω της δίωξής τους ή προκαλώντας τες χρεωκοπία. Για να πετύχει αυτή η πρωτοβουλία του FBI πρέπει να υπάρξουν κοινές προσπάθειες από τοπικές, πολιτειακές, ομοσπονδιακές και διεθνείς αρχές. Παρόλα αυτά ο υπεύθυνος πράκτορας του FBI, που είναι επόπτης του προγράμματος Internet Sports Books, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την λειτουργία της πρωτοβουλίας (κλασσική τακτική του FBI).

Το κύρος του FBI στο συγκεκριμένο τομέα είχε πληγεί την περασμένη χρονιά, όταν δεν κατάφεραν να διώξουν επιτυχώς τον Paul Phua, πολίτη Μαλαισίας, που σύμφωνα με την υπηρεσία λειτουργούσε παράνομη online ιστοσελίδα αθλητικού στοιχήματος. Η παράνομη ιστοσελίδα λειτουργούσε από τρεις πολυτελείς βίλες στο επίγειο καζίνο Caesars Palace στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, παρόλα αυτά η υπόθεση απορρίφθηκε στο δικαστήριο λόγω της αντισυνταγματικής συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων από το FBI. Σε μία προσπάθεια της υπηρεσίας να επιδείξουν την ικανότητα πάταξης του παράνομου στοιχηματισμού, ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα του FBI τις συλλήψεις και σκληρές καταδίκες δύο μελών Αλβανικής εγκληματικής οργάνωσης, που λειτουργούσε στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Σημειωτέον η παράνομη ιστοσελίδα αθλητικού στοιχήματος που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, είχε μεικτά κέρδη 2,9 εκατομ. δολάρια. Υπάρχει φημολογία, πως το FBI επέλεξε την παρούσα χρονική στιγμή να ανακοινώσει τις συλλήψεις, γιατί ξεκινάει η νέα σεζόν του NFL (αμερικάνικο φούτμπολ). Στις ΗΠΑ το αθλητικό στοίχημα είναι παράνομο παντού εκτός της πολιτείας της Νεβάδα. Μέχρι να αλλάξει αυτός ο περιορισμός, η υπηρεσία πρέπει να προλαμβάνει όποιον προσφέρει υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος σε όσους δεν είναι κάτοικοι της συγκεκριμένης πολιτείας. Μένει να δούμε εάν η πρωτοβουλία Internet Sports Books είναι ένα ακόμα πολυδιαφημιζόμενο πυροτέχνημα ή πραγματική λύση στο πρόβλημα του παράνομου αθλητικού στοιχήματος.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες