Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Οι William Hill και Ladbrokes υπό έλεγχο στην Αυστραλία

Posted by Betman on 12:27

Η Αρχή τηλεπικοινωνιών και Μ.Μ.Ε. στην Αυστραλία έλαβε δράση, αφού πρώτα της υπέβαλαν παράπονα πως οι στοιχηματικές εταιρείες William Hill και Ladbrokes παραβίασαν την νέα οδηγία για στοιχηματισμό με όνομα Downunder. Ο οργανισμός ζήτησε από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία να ερευνήσει τις τακτικές που ακολουθούν οι δύο εταιρείες William Hill – Ladbrokes και αν παραβιάζουν τον νόμο κατά την λειτουργία τους. Ο νόμος στην Αυστραλία, επιτρέπει τον τηλεφωνικό στοιχηματισμό (είτε αθλητικού στοιχήματος, είτε τυχερών παιχνιδιών) αλλά απαγορεύει τον online (μέσω ίντερνετ) απευθείας στοιχηματισμό. Οι William Hill και Ladbrokes, πιθανόν αφού μίλησαν με νομικό σύμβουλο, δήλωσαν πως εφόσον ο παίκτης μέσω του ίντερνετ αφήνει ανοιχτό το μικρόφωνο του υπολογιστή του και στοιχηματίζει φωνητικά, τότε ικανοποιείται η συνθήκη του νόμου που επιτρέπει τον τηλεφωνικό στοιχηματισμό μόνο. Συνεπώς μπορούν να δεχθούν νομότυπα τα στοιχήματα των παικτών.

Εφημερίδα από την Αυστραλία ανέφερε πως οι δύο στοιχηματικοί κολοσσοί, William Hill και Ladbrokes, που προέρχονται από την Ευρώπη, μπήκαν στην στοιχηματική αγορά στην Αυστραλία το 2013, ακολουθώντας επιθετική πολιτική μέσω μάρκετινγκ και προώθησης των προϊόντων τους. Στον αντίποδα, άλλες στοιχηματικές εταιρείες δεν ακολούθησαν την ίδια οδό, αλλά προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους να παρακάμψουν την απαγόρευση για στοιχηματισμό απευθείας από το ίντερνετ. Παρόλα αυτά, παρατηρητές της αγοράς σημειώνουν ότι εφόσον επιτραπεί το στοίχημα απευθείας από την ιστοσελίδα των εταιρειών, θα αυξηθούν σημαντικά τα έσοδα από τα τυχερά παιχνίδια για τις εταιρείες. Εάν όμως τελικά, οι έρευνες της Αστυνομίας καταλήξουν πως οι στοιχηματικές εταιρείες λειτουργούν με παράνομο τρόπο στο συγκεκριμένο θέμα, τότε μπορεί να υποστούν το βάρος των δικαστικών αποφάσεων που θα προκύψουν στην Αυστραλία. Σε αυτές προβλέπεται πρόστιμο μέχρι και 1,7 εκατομ. δολάρια Αυστραλίας ανά ημέρα έως φυλάκιση για τα στελέχη των εταιρειών.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες