Φιλική Ιστοσελίδα

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Deal μεγατόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Posted by Betman on 10:00

Συμφωνία που αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην Βρετανική αγορά, ετοιμάζουν οι στοιχηματικές εταιρίες Ladbrokes και Gala Coral. Ο Γενικός Διευθυντής της Ladbrokes, Jim Mullen, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι οι δύο εταιρίες βρίσκονται σε ένα πρώιμο στάδιο συζητήσεων για μία πιθανή συγχώνευση αλλά έσπευσε να σημειώσει ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ladbrokes δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν τελικά μία τέτοια συμφωνία είναι στρατηγικά σωστή. Ιδιαίτερα αινιγματικές ήταν οι δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Gala Coral, που είπαν ότι απλά αξιολογούν οποιαδήποτε πρόταση ταιριάζει στην αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρίας.

Αν τελικά προχωρήσει η συμφωνία, τότε η νέα εταιρία θα έχει στην κατοχή περίπου 4000 επίγεια καταστήματα. Πολλά περισσότερα δηλαδή από τον William Hill (2400), που κατέχει αυτή την στιγμή την πρωτιά στην στοιχηματική αγορά της Βρετανίας. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που οι δύο εταιρίες δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν. Το 1998, η Ladbrokes είχε έρθει σε συμφωνία για την εξαγορά της Gala Coral αλλά η επιτροπή κεφαλαιαγοράς της Αγγλίας μπλόκαρε την συναλλαγή, με την αιτιολογία ότι θα κατέστρεφε την ανταγωνιστικότητα. Μάλλον δικαιολογημένη η απόφαση της επιτροπής, καθώς εφόσον γινόταν η εξαγορά, η Ladbrokes θα είχε στην κατοχή της το 1/3 της αγοράς.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά πολύ από το 1998. Η Ladbrokes είδε τα έσοδα της στο πρώτο τρίμηνο του 2015 να μειώνονται και λόγω της υψηλής φορολογίας αναμένεται να συρρικνωθούν ακόμη περισσότερο. Αρκεί όμως αυτό για να καταφέρουν Ladbrokes και Galla Coral να πείσουν τις αρχές και να προχωρήσουν τελικά στην συγχώνευση;  Βρετανοί αναλυτές συμφωνούν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ από το 1998 και ότι υπάρχουν αρκετές ελπίδες για την δημιουργία της νέας εταιρίας. Όμως προκύπτει ξανά το ερώτημα, «Θα δεχθούν οι αρχές την δημιουργία μίας εταιρίας που θα κατέχει το 40% των επίγειων καταστημάτων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο;».

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες