Φιλική Ιστοσελίδα

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Σημαντική συνεργασία της Mybet με την εταιρεία Amelco

Posted by Betman on 09:30

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet προχώρησε σε συνεργασία με την πάροχο πλατφόρμας υπηρεσιών και διαχειριστικών εργαλείων Amelco. Ο σκοπός της συνεργασίας με την Amelco είναι η ολική αναβάθμιση της πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος της Mybet, με βάση κυρίως την σταθερότητα του συστήματος. Η συμφωνία με την Mybet, η οποία έχει έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί σε συμβόλαιο, αλλά αναμένεται να γίνει έως το τέλος του επόμενου μήνα. Ο διευθύνων σύμβουλος της Mybet δήλωσε, πως είναι ενθουσιασμένοι που βρήκαν έναν δυνατό και έμπειρο συνεργάτη να τους βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων τους, όπως είναι η Amelco. Συνέχισε λέγοντας πως το προϊόν της συνεργασίας τους με την Amelco, θα βασίζεται στις ήδη επιτυχημένες υπηρεσίες που παρέχει και συμπεριλαμβάνει το αθλητικό στοίχημα, την διαχείριση «κινδύνου» καθώς επίσης και την διαχείριση ανταμοιβών – bonus.

Η Mybet με αυτήν την κίνηση συνεχίζει μία καμπάνια με την οποία προσπαθεί να αναβαθμίσει τις προσφορές της σε online επίπεδο, με μία εφαρμογή που ανέπτυξε η ίδια να λειτουργεί το καλοκαίρι. Η εταιρεία αθλητικού στοιχήματος έχει αφοσιωθεί στο να χρησιμοποιεί «δικά» της προϊόντα έτσι ώστε να «ξεφεύγει» μπροστά από τους ανταγωνιστές. Ο διευθύνων σύμβουλος πρόσθεσε, πως αναπτύσσουν μία σειρά προϊόντων με πολυλειτουργικές ιδιότητες, η οποία θα φέρει επανάσταση στο αθλητικό στοίχημα σε όλους τους διαύλους πωλήσεων τόσο online όσο και offline. Με την συνεργασία της Amelco θα μπορέσουν να επιταχύνουν την πραγματοποίηση αυτών των καινοτομιών και τον μεταρρυθμιστικών διαδικασιών, που απαιτούνται για να φέρουν αυτό το πρότζεκτ αλλαγών σε πέρας. Η Mybet ανέφερε για το 2014 συνολική αύξηση εσόδων κατά 10%, αλλά ταυτόχρονα μειώθηκαν τα συνολικά στοιχήματα στο online «κομμάτι» της εταιρείας. Αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησε σε αναθεώρηση της στρατηγικής της για τoν online κλάδο της. Ο επικεφαλής για θέματα οικονομίας της εταιρείας δήλωσε πως η συνεργασία με την Amelco θα έχει επιπτώσεις στα κέρδη του 2015, παρόλ” αυτά θα παράγει, υπέρ του δέοντος, αύξηση κερδών το 2016.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες