Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ο μεγαλομέτοχος της Pinnacle Sports εξαγοράζει την Sporting Index

Posted by Betman on 19:11

Ο άνθρωπος πίσω από την, υπό εξέλιξη, εξαγορά της Sporting Index είναι ο ίδιος επιχειρηματίας, που τον τελευταίο καιρό εξασφάλισε την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Pinnacle Sports. Ο Magnus Hedman, ιδιοκτήτης της εταιρείας Β2Β (Business to Business) με έδρα τη Μάλτα, η οποία διαχειρίζεται κρίσεις και παρέχει τιμολογήσεις με όνομα TouchBet, θα ταρακουνήσει την βιομηχανία στοιχηματισμού με μια διπλή εξαγορά η οποία θα έχει συνολική αξία 200 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. Ο Σουηδός, που διαμένει στην Μαρμπέλα στην Ισπανία, έχει ιστορικό στις οικονομικές αγορές, απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της Pinnacle Sports τον περασμένο Αύγουστο. Παρόλα αυτά, επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία δεν έγινε μέχρι το Φεβρουάριο κατά την οποία δεν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του αγοραστή. Ο γενικός διευθυντής της Pinnacle Sports, επιβεβαίωσε πως ο Magnus Hedman ήταν όντως ο νέος μεγαλομέτοχος της εταιρείας, αλλά είπε πως η εταιρεία σχεδίαζε να κρατήσει την ταυτότητά του κρυφή. Συνέχισε λέγοντας, πως ο νέος μεγαλομέτοχος φέρνει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη βιομηχανία στοιχηματισμού, έτσι θα βοηθήσει στην καθοδήγηση της φιλόδοξης στρατηγικής της Pinnacle Sports, η οποία έχει γίνει σημαντικό μέρος του ομίλου.

Στην συνέχεια είπε, πως η στρατηγική τους παραμένει σταθερή, έτσι δεν ήταν απαραίτητο να αποκαλύψουν πληροφορίες για τον μεγαλομέτοχο. Η κουλτούρα της Pinnacle Sports ήταν πάντοτε να κρατάνε χαμηλό προφίλ, και να αφήνουν τα προϊόντα να μιλάμε για την εταιρεία. Η συνεργασία με τον Magnus Hedman είναι συνεχής από τον Αύγουστο και έχει ήδη παράγει σημαντικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην αδειοδότηση από την Μάλτα και συγκεκριμένα την MGA. Συνεχίζουν, προχωρώντας στα επόμενα βήματά τους, καθώς προσεγγίζουν σημεία αναφοράς στην ανάπτυξη της εταιρείας,  και για οτιδήποτε νέο προκύψει δεσμεύονται να ενημερώνουν πλέον. Η απόκτηση της Sporting  Index από τον Magnus Hedman έγινε μέσω του γκρουπ HgCapital και κόστισε περίπου 40 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. Αναμένει ακόμα την έγκριση από τον Financial Contact Authority στην Αγγλία. Η Betgenius και η GVC Holdings πιστεύετε ότι είναι επίσης στο «παιχνίδι» της αγοράς της Sporting  Index. Σε ανακοίνωσή της η Sporting Index είπε ότι δεν έχει κάποιο σχόλιο για την ταυτότητα του πιθανού αγοραστή της.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες