Φιλική Ιστοσελίδα

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Το FBI παραβίασε τα δικαιώματα του Phua

Posted by Betman on 09:00

Το καλοκαίρι, την περίοδο του WSOP ο επαγγελματίας των high stakes, Paul Phua συνελήφθη με αρκετά ακόμη άτομα για παράνομα στοιχήματα.

Τότε μεγάλα ονόματα της διεθνούς κοινότητας του πόκερ όπως ο Phil Ivey και ο Andrew Robl πλήρωσαν εκατομμύρια για την αποφυλάκιση των εμπλεκομένων.

Το FBΙ είχε στήσει ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο για να συγκεντρώσει στοιχεία και να τους συλλάβει.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από μια απλή επίσκεψη τεχνικών για να δουν κάποια προβλήματα που υπήρχαν στο χώρο που είχαν νοικιάσει οι κατηγορούμενοι και λειτουργούσαν το σύστημα των παρανομων προβλημάτων. Ένας από τους τεχνικούς ήταν λίγο πιο περίεργος από τους υπόλοιπους και παρατήρησε πως όσα γινόντουσαν εκεί μέσα ήταν πολύ πιθανό να σχετίζονται με κάποια παράνομη δραστηριότητα. Έτσι ενεργοποίησε την ασφάλεια του καζίνο και λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε και το FBI.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται το FBI συνεργάστηκε με τους υπεύθυνους του Caesars Palace προκειμένου να τους κόψουν την παροχή του Internet. Όταν οι ένοικοι της βίλας κάλεσαν και πάλι τους τεχνικούς για να δουν το πρόβλημα, στην θέση των τεχνικών εμφανίστηκαν μεταμφιεσμένοι πράκτορες του FBI οι οποίοι μπόρεσαν με αυτόν τον τρόπο να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία προκειμένου να πείσουν την Αρχές να εκδώσουν το απαραίτητο ένταλμα.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης του Phua λίγο αργότερα τόνισαν στο δικαστήριο πως ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα το FBI καταπατά τα δικαιώματα των κατηγορουμένων και πως ποτέ δεν θα είχε εκδοθεί ένταλμα αν είχε γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το δικαστήριο έγινε και την Παρασκευή ο ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε πως το FBI και η κυβέρνηση καταπάτησαν όντως τα δικαιώματα του Paul Phua και τον υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Αυτό σημαίνει πως μετά από αυτή την απόφαση όσα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από την εισβολή του FBI στο χώρο δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κατηγορητήριο της υπόθεσης.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες