Φιλική Ιστοσελίδα

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Black Friday: Η ημέρα που σημάδεψε το online poker

Posted by Betman on 09:00

H Μαύρη Παρασκευή αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά γεγονότα στα χρονικά του πόκερ.

Η 15η Απριλίου 2011 ήταν η μέρα που άλλαξε ό,τι ξέραμε για το online πόκερ, πέταξε τους Αμερικανούς έξω από το παιχνίδι και άφησε δεκάδες χιλιάδες παίκτες χωρίς χρήματα.

Εκείνη την Παρασκευή όσοι παίχτες επιχείρησαν να μπουν στους λογαριασμούς τους στην PokerStars, την Full Tilt και την Absolute Poker είδαν τον χειρότερο εφιάλτη τους να γίνεται πραγματικότητα: ένα μήνυμα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης τους ενημέρωνε πως δεν είχαν πια πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.

Αυτή ήταν η "Black Friday του πόκερ".

H Absolute Poker από την αρχή αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αφού οι παίχτες δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν οποιοδήποτε είδος ανάληψης μιας και στα ταμεία της εταιρείας δεν υπήρχαν τα απαραίτητα χρήματα.

Δύσκολες ώρες πέρασαν και οι παίχτες της PokerStars αφού είδαν και αυτοί αρχικά τους λογαριασμούς τους να παγώνουν. Χρειάστηκε να περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι η εταιρεία να επιστρέψει τα χρήματα στους παίχτες, γεγονός που την ανέδειξε για άλλη μια φορά στο νούμερο ένα online poker room παγκοσμίως.

Την χειρότερη μοίρα είχαν η Full Tilt και οι παίχτες της αφού η Black Friday έφερε στο προσκήνιο μια σειρά από απάτες που γινόντουσαν στην εταιρεία από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι μεταξύ άλλων δεν δίσταζαν να καταχραστούν τα χρήματα των παιχτών λες και ήταν μέρος της περιουσίας τους.

H αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας, η αποκάλυψη της τραγικής οικονομικής της κατάστασης, οι κατηγορίες για σχήμα Ponzi και παίκτες ινδάλματα όπως ο Chris Ferguson και ο Howard Lederer κατηγορούμενοι, σόκαραν την παγκόσμια κοινότητα του πόκερ.

Το χειρότερο όλων, ήταν πως χιλιάδες παίκτες είχαν δεσμευμένα τα χρήματά τους στην εταιρία και για να πληρωθούν χρειάστηκε να περάσουν 3 χρόνια σχεδόν και η εταιρεία να αλλάξει χέρια.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν την Black Friday ήταν καταιγιστικές: Παίχτες με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στους λογαριασμούς τους έμειναν άφραγκοι ενώ παράλληλα απαγορεύτηκε να παίζουν online poker από τις ΗΠΑ. Δεν ήταν λίγοι που αναγκάστηκαν να μετακομίσουν εκτός των συνόρων προκειμένου να μην ... αλλάξουν επάγγελμα.

Επιπλέον κάποια από τα "τέρατα" της βιομηχανίας του πόκερ βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και απάτη.

Τόσα χρονιά μετά και ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο θα είναι το μέλλον του online πόκερ τόσο στις ΗΠΑ όσο και παγκοσμίως αφού η Black Friday άλλαξε τα δεδομένα για όλους. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν η ημερομηνία αυτή θα αποτελεί σταθμό για το online poker.


πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες