Φιλική Ιστοσελίδα

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η Pamela Anderson καρφώνει τον Salomon για $40.000.000

Posted by Betman on 15:35

Η σχέση της Pamela Anderson με τον Rick Salomon διαρκεί από το 2007 και σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί θυελλώδης.

Το διάσημο ζευγάρι είχε χωρίσει και ξαναπαντρεύτηκε το 2014 μόνο για να χωρίσει ξανά λίγους μήνες αργότερα.

Τότε πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει σχετικά με την χρονική περίοδο που ανακοινώθηκε ο χωρισμός μιας και η Pamela ζήτησε διαζύγιο μόλις 2 ημέρες μετά την τεράστια επιτυχία του Salomon στο τουρνουά του $1.000.000.

Ο Salomon τότε είχε βγει 4ος στο Big One for One Drop και είχε κερδίσει $2.800.000.

Μπορεί από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης διαζυγίου να έχουν περάσει μήνες ωστόσο το θέμα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε η Pamela Anderson στην δημοσιότητα προκειμένου να λάβει περισσότερα χρήματα από το διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το sex symbol ο Salomon κέρδισε πέρυσι $40.000.000 παίζοντας πόκερ με τον δισεκατομμυριούχο Andy Beal.

Συγκεκριμένα αναφέρεται σε παιχνίδι μεταξύ Beal και Salomon που έγινε στο Las Vegas όπου αρχικά ο Βeal μέτραγε κέρδη $13.000.000 και μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε να χάνει $16.000.000.

Αν αυτή η είδηση αληθεύει τότε ο Andy Beal έχει μπει για τα καλά στο χορό του πόκερ ξανά και δεν διστάζει να χάνει εκατομμύρια σε λίγες ώρες.

Πριν από λίγο καιρό αν θυμάστε είχε χάσει $5.000.000 σε ένα βράδυ παίζοντας με τον Todd Brunson.

Η Pamela Anderson καταγγέλλει επίσης πως ο πρώην σύζυγός της δηλώνει ψεύτικα στοιχεία για τον τόπο διαμονής του προκειμένου να γλυτώσει την φορολογία στα κέρδη του από το πόκερ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε η Pamela Anderson, ζητώντας το μερίδιό της από τα κέρδη, ο Salomon δεν κατοικεί στην Nevada, όπως δηλώνει. Έχει αγοράσει μια έκταση στο Las Vegas αξίας $4.000.000 από τα κέρδη του στο πόκερ και πληρώνει έναν άνθρωπο για να μένει εκεί και να κάνει κάποιες αγορές τακτικά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί πως μένει στο Malibu στην Καλιφόρνια, όπου ο φόρος στα κέρδη από πόκερ είναι 13%.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους λένε πως η Pamela έχει αποστολή να καταστρέψει τον Salomon γιατί δεν έχει μείνει καθόλου ευχαριστημένη από τον τρόπο διευθέτησης των οικονομικών τους διαφορών.

πηγή  :  www.pokerlobbygr.com

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες