Φιλική Ιστοσελίδα

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Pinnacle Sports

Posted by Betman on 16:59

Η Pinnacle Sports, μία από τις παλαιότερες online στοιχηματικές εταιρείες, πουλήθηκε σε άγνωστους αγοραστές (δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα). Η Pinnacle Sports έχει έδρα στο Κουρασάο (νησί βορειότερα της Βενεζουέλας). Την πώληση επιτηρούσε η Alternative Trading Partners (ATP) με έδρα το Λας Βέγκας, η οποία είναι εταιρεία που βοηθάει στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές άλλων εταιρειών. Η ATP συμβούλευσε τους μετόχους για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας.

Η ATP δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία σχετικά με τους αγοραστές, ούτε και το περιεχόμενο της συμφωνίας για την απόκτηση της Pinnacle Sports. Προς το παρόν, η μόνη πληροφορία που υπάρχει είναι ότι οι αγοραστές είχαν ως «συμβουλάτορες» την δικηγορική εταιρεία Mayer Brown με έδρα το Λονδίνο.

Εκπρόσωπος της ATP σχολίασε πως, η βιομηχανία του αθλητικού στοιχήματος ωριμάζει και κινείται στην ίδια κατεύθυνση με τις σύγχρονες χρηματοοικονομικές αγορές. Συνέχισε λέγοντας πως η Pinnacle Sports ήταν πάντοτε και παραμένει έως σήμερα, πρωτοπόρος σε αυτή την εξέλιξη. Η εταιρεία παρέχει τις καλύτερες προσφορές, και το όνομα Pinnacle Sports είναι από τα πιο σεβαστά στο χώρο των στοιχηματικών εταιρειών. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το διαρκώς εξελισσόμενο ανταλλακτήριό της, που αποτελεί την «καρδιά» της εταιρείας. Ο αγοραστής τέτοιας εταιρείας πρέπει να έχει όραμα και ικανό οικονομικό περιβάλλον για να καταφέρει το κλείσιμο, με επιτυχία, της συμφωνίας, όπως και έγινε.

Η πώληση της Pinnacle Sports, έρχεται ένα χρόνο μετά την αναδιοργάνωση όλων των λειτουργιών της. Τον Σεπτέμβριο του 2014 η διαχείριση της εταιρείας εξέδωσε ανακοίνωση, πως η στοιχηματική εταιρεία δεν θα δεχόταν πλέον παίκτες από την Βρετανία. Ο λόγος ήταν οι αλλαγές που επέβαλε στην φορολόγηση του online στοιχήματος η Βρετανία.

Η Pinnacle Sports κατάφερε να είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς high roller παίκτες αθλητικού στοιχήματος, καθώς η στοιχηματική εταιρεία είχε διαφομορφώσει τη στρατηγική ώστε να προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις και πολύ υψηλά όρια στοιχηματισμού.

πηγή  :  www.foxbet.gr

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του betman-viptips.eu για να μπορείς να λαμβάνεις κερδοφόρες προβλέψεις σε ασιατικού τύπου πονταρίσματα. Με 1000 € αρχικό κεφάλαιο αγγίξαμε τα 200.000 € σε μόλις 14 μήνες !!!

The ultimate soccer betting system !! We managed to increase our initial capital from 1000 € to 197.401,49 € in just 14 months!!! All these happened because we ensured a success rate of 53,31% on an average odd of 2,17 !!! 
Subscribe now to betman-viptips.eu !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site

 
  • CONTRA.gr

    SPORT 24.gr

  • NEWS 24|7

    newsbeast.gr - Κεντρική Ροή

  • Hitstat

    Kill Spam!

  • Συνολικές προβολές σελίδας

    Επισκέπτες

    Αναγνώστες